0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracım 2015 avensis 15.000 km üstünde fabrikanın primacy hp lastikleri duruyor motor sesi yok rüzgar yalıtımı iyi ama yol sesini çok fazla alıyor aracım özellikle sıcak asfalt olmayan böyle çakıl dökülen asfalttan rahatsız edici düzeyde lastiklerine 36 psı hava basıyorum fabrikanın önerdiği hava sizce bu yol sesini nasıl azaltabilirim 31 32 hava bassam yada yol yalıtımı nasıl yapılabilir araca ? Yoksa bu yol sesi sert hamur lastiklerdenmi kaynaklanıyor ?
Yeni kasa passat golf c5 e falan göre bence ses oldukca fazla bidakine bende 33 bascam fabrika 36 diyo ama deneyelim bu dediğiniz yalıtım malzemesi nedir nasıl bişey az anlatırmısınız ?
Nesnel falan değil yol sesi olayı kendim ve diğer araca binen kişiler bunu rahatlıkla anlayabiliyor çakıl dökülen asfalt yollarda özellikle aracın içinde uğuştu oluyor kuzenimde falan c5 var oda söyledi bu ne böyle diye siz bu araçta yok diyorsanız yol sesi daha önce arabaya binmemişiniz galiba
Gülü seven dikenine katlanır. Yalıtım ve tok kapı kapanma hissi isteyen Almanlara yönelsin. Ayrıca yalıtım işi çok da zor değil. Forumda yapanlar var. Herkesin psikopat duruma geldiği ses frekansları farklı. O nedenle herkes en iyi sonucu kendisi uğraşarak alabilir.
Bu çarende kaza riski olmasın ama