0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neymiş merak ettim söyle bakalım Mesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2016, 20:18:35Ya ben kafaya koydum geniş bi zamanımda davlumbazları söküp oraya yalıtım malzemesi koycam
eski tripörtörümde davlumbazlara dıştan 3 4 kat pütür içten de yapışkanlı membran yapmıştım. tripörtörüm clio seviyesine gelmişti gürültüde. siz de deneyin derim
Bu kadar uğraşma SAT KURTUL
Bu desibel olcumlerinin en sagliklisi kendinizin yaptigi olcum. Bir ara bende hastalik oldu her bindigim farkli arabada telefonu cikarip olcum yapiyordum [emoji16] Toyotanin benzinlisi rolantide cok sessiz ama devir ve hiz arttik ca ses yukseliyor. Homurtulu motor sesi benim hosuma gidiyor ama toyota daki ses homurtu dan farkli bisi.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sessizlik için sadece desibel ölçümü yetersiz diye biliyorum araçtaki rezonans vs de çok önemli. İşin aslı şu insanlar bir üst model araca geçtikçe kulağı alışıyor daha iyi olsun istiyor.Yıllarca doğanla torosla binlerce km yol yaptık abi bundan Trim sesi geliyor demedik [emoji23]
sizi nereden tanıyorum Başarank
Arkadaşlar konu madem hortlamış konu sahibi olarak yazayım. Dışardan kim aracı sorarsa sorsun yol sesi hariç memnunum belki lastiktendir diyorum. Fabrikasyon michellin primacy hp var üstünde 30 bin oldu 50 de değiştircem. Öncelikle şunu söylemek istiyorum aşırı fazla yol sesi alıyor kuzenimde c5 var benim arabanın yanında kütüphane gibi uçan araba gibi conti lastikleri var yeni aldı. Kuzenim kendiside diyor herkes söylüyor bu arada c5 bizim arabadan çok daha sert süspansiyona sahip hatta süspansiyon konforu daha kötü araç yol dalgalanmalarında sekiyor. Uzun lafın kısası rüzgar sesi almayan motoru böyle sessiz bir aracın bu kadar yol gürültüsü almasına anlam veremiyorum lastikler değişince görücez