0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
s.a arkadaslar abilerim abla varmı bilmiyorum... herneyse:) araba 2002 vvt-i 1.6 16 valve terra hava filtre kapagını acınca ve hava filtresini sökünce araba deli bagırıyo hani acık hava filtresi takarsın ya aynı ama ben takmadım:D çünkü hava sensörleri filan var o yüzden ... böyle kullansam ne gibi zararları olur.... tozlu yerlerde binmicem? baska:P
Motorun sagligini dusunuyorsan sigara icirtme, yakar cigerlerini
ama abi cok tatlı ya sanki asvalt yarılıyo:D hani suana kadar peugeot 206 da harika ses aldım ve buna acık hava filtre koymadıgım halde harbi ii veriyo.. acaba ugrassam ne olacak:P sendede corolla var 1 kere dene derim:) tabi bu işlerde hevesin varsa...
uzun yol değil be abicim ... içine kurt düşmesin dene devir 4 ile 6 arası... tam gaz kesiciye girmeden ..hatta gaz kesiciye girsin:D yanlız 2 vites dene:) he bu arada bizim araba 2 vites 95 te tıkanıo:d gaz kesiciye giriyo 3. vites 140 ta giriyo 4. vites deneyemedim:D 160 da yol bitti:D
ya abicim sen beni dinle:) oldugu yerde motor zorlanmadıgı için hava cok cekmiyor:) güzel asvalt bul 2.vites yardır ve gör:) hb değil dimi seninki
tmm yaparz hmm 98 de denicen... o zaman harbi ses alamazsın tüp varsa hele tek noktaysa... bizdeki special ii ses vermiyo ... ama yenisi verebilir:P ama yapma bosver o arabaya yazık:P
98 e acık hava filtresi taktınmı? performans verdimi? ses acısından
hmm 98 de de vardı diye hatırlıyorum hava sensörleri ? sıkıntı yapmadımı? yoksa içe mi kullandın .... acık hava filtresi güzel ses verir... ama benimki filtresiz:D degisik bir ses:) bakalım 98 de ses alabilecekmisin...
mehmet arkadaşım, sen o devirlerde giderken motorun ne kadar hava çektiğini bir düşün..ne kadar ortam tozsuz da desen o motor tozu çeker..çok istiyorsan biraz uğraş, açık filtre tak..
hocam biliyorum az cok da ahh şu babalar yokmu birseye ellettirmiyorlar... Hem hava sensörünü ayarlamak kolay değil o orjin boruyu kesip bicmem gerek :S... babam herseye engel ya:S tesisat olmaz abart olmaz acık hava filtresi olmaz allahtan neon'a birsey demedi:D ha o neonda ben yaptım:D biraz dandik oldu ama
hava sensörü için sitede bilgi vardı, dizellerin boğaz kelepçesi miydi neydi, orda var sensör o parçayı takıp sonra açık hava filtresini takınca sorun olmuyor, ucuz, küçük ve orjinal parça