0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım, yasal hız sınırları şehir içinde 50, otobanlarda 120dir.. sonraa 4. vitesi zorlama ben söyleyim; 185 98 corolla ile.. bir de o şekilde hareket ettirmem ben aracı, durduğum yerde hava filtresini çıkarıp bi kesiciye kadar gaza bascam sonra takcam filtreyi
4.vitesin çok cabuk bitmiş be abi =) ***'dan aşşa inmiyor benim 114'lük canavar
kit yerine universal karbon kutulu alırsanız iyi ses çıkartır vvti motorlar.tavsiye ederim
kaçdefa universal carbon kutulu hava filtresi kullandığını sorabilirmiyim, benim aracımda Sİmota filtre ile birlikte Komple Kit var ve bahsettiğin universal kitlerden çok daha iyi performans ve ses alıyorum
s.a arkadaslar abilerim abla varmı bilmiyorum... herneyse:) araba 2002 vvt-i 1.6 16 valve terra hava filtre kapagını acınca ve hava filtresini sökünce araba deli bagırıyo hani acık hava filtresi takarsın ya aynı ama ben takmadım:D çünkü hava sensörleri filan var o yüzden ... böyle kullansam ne gibi zararları olur.... tozlu yerlerde binmicem? baska:P Araçları, kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek, araçlardan bir şey atmak veya dökmek, seyir halinde cep veya araç telefonu ile benzer haberleşme cihazlarını kullanmak yasalara aykırıdır.
arkadaşlar bendede98 varr gerçektenn rahatt ve serii oluyomuu es duumuu sağlammı spor hava filtresii taktırmayıı düşünüyodumm ben fiyattt hakkında bii bilgisi olan warsa paylaşırsa sevinirim