0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay abi denedin mi bugün:D denicektin snki ama 98 de nsl verir bilmiyorum giderken dene:P yada denedinmi
aaa bak 98 kıskanır gider yenisini çizer 98 emektardır...... herseyin yenisi corollanın eskisi
abi ya yazık 98 e bi tamponları boyat ufak çaplı 15'' jant da o da yenisinin yanında güzel drsun faca olmasada biraz neşeli dursun dimi makyaj yap makyaj:P
98 vurukmu önden abi ya .... kapuk havada duruyo bide sol camurlukta bi oynama var:P
:D baska kazası varmı ben onları gördüm... sen şimdi annene yenisinide vermezsin:D:D:D
uzun yol değil be abicim ... içine kurt düşmesin dene devir 4 ile 6 arası... tam gaz kesiciye girmeden ..hatta gaz kesiciye girsin:D yanlız 2 vites dene:) he bu arada bizim araba 2 vites 95 te tıkanıo:d gaz kesiciye giriyo 3. vites 140 ta giriyo 4. vites deneyemedim:D 160 da yol bitti:D Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.
hakkı saygılı .... bunları cok iyi biliyorum size soruyorum saygısızlıktan değil hiç mi asmadınız azami hızı... bir kerecik denedim
kanka aynısından bendede var 2002 1,6 vvt-i hb kesin denicem:D:D:D:D
trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım, yasal hız sınırları şehir içinde 50, otobanlarda 120dir.. sonraa 4. vitesi zorlama ben söyleyim; 185 98 corolla ile.. bir de o şekilde hareket ettirmem ben aracı, durduğum yerde hava filtresini çıkarıp bi kesiciye kadar gaza bascam sonra takcam filtreyi
190'a kadar iniyor sen meraklanma