0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zifiri karanlıkta gece yolculuğu sonrası sonuçlar: memnuniyet derecem %70..Normal ampule göre aydınlatma olarak biraz fark var öyle aman aman bir fark yok. Bir de daha şık bir görüntü veriyor. Standart çift ampul 20tl farzedersek bu ürünün 40 tl olması isabetli olurdu 60 yerine.Tavsiyem; Eğer aracınızın ampulünü herhangi bir sebepten dolayı(patlama-eskime-ışık zayıflığı vs) değiştirmeniz gerekiyorsa bu tip ürünleri alabilirsiniz fakat keyfi yere bu ampullere bu parayı vermeye de gerek yok kanaatindeyim.
Aracıma takmış olduğum h7 phılıps chriystal vision ampul tam 5ay kullandıktan sonra bu akşam fark ettim ki biri patlamış.. ;)Gece fazla bir yol yapmadım buna rağmen sadece 5ay ömrü oldu. İlgilenen veya taktırmayı düşünen arkadaşlara duyurulur takdir sizin Hangi halojen ampulü takarsanız takın Passatın bu kasada ışık problemi var. Gece şehirler arası karanlık yolda soluk ışıktan dolayı yola çok odaklanarak gitmek zorunda kalıyorsunuz bu da gözleri aşırı yoruyor.. Muayeneyi yeni yaptırdım, gece yolculuğum artacak, farlar da mercekli, hazır ampul de patlamışken orta halli bir zenon kit taktırmaya karar verdim.. Sitelere baktım yüzlerce belli belirsiz marka türemiş.. Bir kaç arkadaş forza önermişti. Ülke dışı alışveriş yapmıyorum. Yerli sitelerden temin edebileceğim şöyle 150tl civarı bizzat kullandığınız araca zararsız bir kit önerebilir misiniz ?
Muhammet bey merhaba iyi gecelerBenim bildiğim en iyi marka Mtec marka idi. Şimdi kaliteli markalar var mı bilmiyorum. 150 liralık kit'leri almamanızı öneririm. Ve 4.300 kW alınız. Orijinal xenon'lar 4.300'lük. Şunu da belirtmekte yarar görüyorum sizin aracınızda ki mercekler halojen için üretilmiş olanlardan. Xenon'dan da istediğiniz faydayı elde edemeyebileceğinizi düşünüyorum
Şimdi beni yanlış anladınız sanırım. Merceğiniz halojen için üretilmiş derken karşıdakini rahatsız eder anlamında demedim. Bizde de Passat vardı bir aralar. Mtec xenon takılıydı ama net bir görüşe sahip değildi. Ampülün biri yanınca ve tek ampül fiyatı komple kit fiyatına denk gelince halojen takmıştım. Halojen (Philips Premium) takınca daha iyi ışık elde etmiş oldum. Bunu demek istemiştimKaan xenon setlerle uzun zamandan bu yana hiç ilgilenmediğim için 4.300 var mı yok mu bilmiyorum. Passat'ta 6.000'lik vardı
Ledlerde ucuza kaçarsanız görmezsiniz bence bu ürünü alın rahat görürsünüz http://urun.n11.com/xenon-far/h7-4300k-xenon-far-kiti-ince12-v-forza-P87562265satıcı Forza Türkiye distribütörü. garantili ürün*Özcan abi Mtec 4300k Türkiyede yok diye biliyorum. en düşük 6000k var
Estağfirullah yanlış anlamadım Özcan abi aydınlatma konusunda gerekli araştırmaları önceden de yapmıştım zaten teknik detaylarını biraz olsun biliyorum. Geçen Türkiye maçına Konya'ya gittik geldik resmen önümü göremedim elim bir uzunda bir kısada, çok rahatsız oldum virajlar falan hiç gözükmüyor. 4-5 aydır şehir içinde kullanıyorum pek elzem değil ama yeni yıldan itibaren haftada 1 kez Konya'ya gideceğim uzun yolda mühim işte. Ben de hazır patlamışken şimdi taktırayım diyorum çünkü başka çare kalmadı, farlar yine yeterli olmazsa yapacak bir şey yok o zaman. Zenon takmış araçlara bakıyorum gerekli mesafeyi baya ışıtıyor ben de imreniyorum açıkçası çünkü karanlıkta gidiyorum Mesaj Birleştirildi: Ekim 16, 2016, 00:11:21 Mutlu Tekir' de forza kullandığını ve memnun kaldığını söylemişti muhtemelen onu taktıracağım. Teşekkür ederim ilginize. Mesaj Birleştirildi: Ekim 16, 2016, 00:18:40Pahalı kitlere gerek yok sanırım. Çünkü birine bir şey olduğu zaman külfetli oluyor. Normal bir kit takınca her hangi bir arızada yine ekonomik şekilde halledebiliyoruz. Üç aşağı beş yukarı hemen hemen hepsi aynı işi görür muhtemelen ki öyle olmasaydı sokaktaki arabaların yarısı zenon takmazdı
Kablo yanmışsa diğer ampülleri nasıl kullandınız?
Ben bilmediğim yol hariç uzun kullanmam kısalar standart ayarın altında,ampuller halojen gece sıkıntı çıkartıyor,bide aracın alçak olması karşı tarafın farı ne kadar düzgün olsada etkiliyor. Philips yada Osram almayı düşündüm piyasada çakma ürün çok güvenemiyorum.