0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forum olarak bu uygulamalara karşı bir duruş sergilenmesi gerektiğini düşünüyorum.Fotoğraflarda bile ışık dağılımının kötü olduğunu görmek mümkün.Bunun sebebi ise belli halojen ampüle göre bütün optik dizaynı ayarlanmış farlara xenon ampül takılması.8000k ise zaten görüntüden öteye gitmez.Sırf aracınız güzel görünecek diye başkalarının sürüşünü engellemeye ne hakkınız var ?Çakma xenonlara gerçekten hayır!Gerçekten beyaz bi görüntü için xenon takmak isteniyorsa osramın cool blue serisi halojen ampülleri var onlardan takın.
Bu arabasına Zenon bağlayan vatandaş neden banlandı Zenon bağladı diye mi?
Şimdi okudum forum kurallarına aykırı davrandığı için denilmiş ama hangi kural olduğunu yazmamışlar. Bu arada murat abi sende eski sabikalilardanmissin
Bence bi insana xenon bağladı diye bu kadar klavye başından yüklenmek uygun degil. Resim çekmek için sisşeri açıp foto çekip eklemiş edilmedik laf kalmamış. Eleştirilerin her daim yapıcı olmasından yanayım. Haa yok ben trafiktede görsem arabadan inip kötü sözleri o kişinin yüzüne alenen sölüyorum ondan burda da söylemekten kendimi alıkoyamam gibi biri varsa eyvallah. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi