0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olsun. Sonuçta bu ürünler piyasada satılıyor. Problemi son kullanıcılara yüklemek olmuyor. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus, son paragraftaki ilk cumlede bir anlam hatasi var sanirim.
2918 S.lı Karayolları Trafik Kanunu MADDE 30ARAÇLARIN TEKNİK ŞARTLARA UYGUNLUĞU:Araçların, esasları yönetmelikte belirtilen şekilde ve tarzda teknik şartlara uygun durumda bulundurulması zorunludur. a ) (Değişik bent: 21/05/1997 - 4262/4 md.) Servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanan sürücüler 1 800 000 lira para cezası, b) (Değişik bent: 21/05/1997 - 4262/4 md.) Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs aksesuar eşya ve çıkıntıları olan araçları kullananlarla, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler 3 600 000 lira para cezası, İle cezalandırılırlar. Bu maddenin (a) bendinde belirtilen eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlar, teknik şartlara uygun duruma getirilinceye kadar trafik zabıtasınca trafikten men edilebilir. (b) bendindeki şartlara uymayan ve uyumsuzluğu trafik emniyetini tehlikeye düşürmeyecek nitelikte olan araçların şartlara uygun duruma getirilmesi ihtar olunur. İhtarda verilen süre için teknik şartlara uygun duruma getirilmediğinin tespiti halinde araç trafik zabıtasınca trafikten men edilir.Kanun yeterince acik ama uygulayabilecek yetkili yok.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Mavi Isik konumuz olmasi lazim. Goruntu bir yana, bazi isiklarin goz icin onemli zararlari olabiliyor. Bir de cocuk, bebek dusunun. Masumca gorunen seyler onlar icin cok daha zararli olabiliyor.Satis konusunda Mehmet'e katiliyorum. Bir standart getirilmeli, zarar vermeyen tasarim ve urunlere izin verilmeli. Cevre aslinda sadece egzoz gazi ile degil, isik, ses ile de kirlenebiliyor.
Sizin paylaştığınız kanununlardaki ceza fiyatlari bile tedavülden kalktı siz gelmiş kanundan bahsediyorsunuz. Sanki herşeyi kanuna nizama uygun şekilde yapan bir toplumuzda bir tek Zenon sıkıntı.Mesaj Birleştirildi: Nisan 24, 2016, 07:21:57Hakan abi "merakımdan admın abılerede soruyorum neden banlandı bu vatandas sadece zenon bagladı dıye mı? forum kuralları geregı denılmıs hangı kuralmıs bu merak ettım" Diye kaç gün önce bi soru sormustum neden kimse cevap vermiyor?
yolda sizinde bunun gibi cakma zenonlu bir sahis karsiniza gelip gozunuzu kamastirip kaza tehlikesi gecirirseniz ne dusunurdunuz. Herkes sizin gibi dusundugu icin ulke bu durumda. Basiniza boyle bir sey gelmeden anlayacaginizi zannetmiyorum.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özdemir bey zaten arkadaş banlanmış bu tarz insanları anlamıyorum artislik yapıcam diye milleti rahatsız etmeye ne hakkınız var ya ?6 7 ay önce honda civic almıştım 2.el , aracı aldığımda üzerinde amerikan park modulü takılıydı, bundan çok rahatsız oldum apaçi gibi o nedir, sonra aracıma sis taktırmaya gittim, sis farları (ampul değil komple sis) takılırken tampon sökülünce hemen amerikan parkı iptal ettim. taktırdığım sisleride bugüne kadar 3 yada 5 kez anca açmışımdır oda karşıdan sisini açarak gelen birini görünce .
Bence bi insana xenon bağladı diye bu kadar klavye başından yüklenmek uygun degil. Resim çekmek için sisşeri açıp foto çekip eklemiş edilmedik laf kalmamış. Eleştirilerin her daim yapıcı olmasından yanayım. Haa yok ben trafiktede görsem arabadan inip kötü sözleri o kişinin yüzüne alenen sölüyorum ondan burda da söylemekten kendimi alıkoyamam gibi biri varsa eyvallah. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Aladag Serkan (37653) arkadaşım sana yapılan haksızlığa eyvallah haksızlığa uğradığını düşünüyorum. Hatta mesaj olarakta azda olsa destek verdiğimi düşünüyorum. Ama söylemlerinden ötürü tekrardan da haksız duruma düşmeni istemem.