Gönderen Konu: 2014 Auris sis + far lara 8000 k Xenon uygulaması  (Okunma sayısı 6592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 Auris sis + far lara 8000 k Xenon uygulaması
« Yanıtla #40 : Nisan 25, 2016, 06:36:11 »
Serkan aladağ arkadaşım sana karşı yapilanlar için bende haksızlığa uğradığını düşünüyorum.  Dediklerinde haklisin Böyle olmaması gerekirdi ama sende bu son yazdıkların yüzünden hakliyken kendini haksız konuma düşürme. Saygı ve seviyeyi elden bırakma. Yazılanlar ile  Yapilanlar ortada herkes görüyor herşeyi sen boşver arabanın keyfini çıkarmaya bak.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 25, 2016, 06:36:11 »

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 25, 2016, 08:09:54 »
Dusunmeden yapilan isler, ya da yazilan yazilardan saglikli sonuc cikmasi beklenemez.

Sayin uye, baska mesajlar nedeni ile yonlenip, kural disi bir uygulaman nedeni ile banlandigini kimse soylemedi. Son mesajlarin, neden uzaklastirildiginin gostergesidir. Savunma hakki denmis ama bu hesap ile imkan varken yine ayni uslup devam etmis. Yanlisi savunarak kimse haktan soz edemez. Yanlisi, yanlis sekilde savunana da izin verilmez. 10 larca yeni hesap acmaya calismak yerine, uslub calismasini tavsiye ederim. Forum kurallari da uyelik bolumunde mevcut, okuyabilirsiniz.
Eyup arkadasimizin sorusuna cevap almadigini kim, nereden biliyor!?

Kurallar herkes icindir ve temelinde saygi yatar. Kimse; ben su kurali cigniyorum ama baskasina zarar vermiyorum diyemez. Yanlis bir kural var ise, bilimsel calisma yapilir, gerekli kurum ve mercilere iletilir. Onlar tartar, gerekli karari verir.

Bu arada yukaridaki yazilarda uygunsuz yerlerin duzeltilmesi gerekiyor!.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 25, 2016, 10:17:31 »
Dusunmeden yapilan isler, ya da yazilan yazilardan saglikli sonuc cikmasi beklenemez.

Sayin uye, baska mesajlar nedeni ile yonlenip, kural disi bir uygulaman nedeni ile banlandigini kimse soylemedi. Son mesajlarin, neden uzaklastirildiginin gostergesidir. Savunma hakki denmis ama bu hesap ile imkan varken yine ayni uslup devam etmis. Yanlisi savunarak kimse haktan soz edemez. Yanlisi, yanlis sekilde savunana da izin verilmez. 10 larca yeni hesap acmaya calismak yerine, uslub calismasini tavsiye ederim. Forum kurallari da uyelik bolumunde mevcut, okuyabilirsiniz.
Eyup arkadasimizin sorusuna cevap almadigini kim, nereden biliyor!?

Kurallar herkes icindir ve temelinde saygi yatar. Kimse; ben su kurali cigniyorum ama baskasina zarar vermiyorum diyemez. Yanlis bir kural var ise, bilimsel calisma yapilir, gerekli kurum ve mercilere iletilir. Onlar tartar, gerekli karari verir.

Bu arada yukaridaki yazilarda uygunsuz yerlerin duzeltilmesi gerekiyor!.

Ya peki üslup dan kuraldan falan bahsetmiş in

Neymiş forum un beni banlamanizi gerektiren kuralı neymiş yaz da millet bi öğrensin

Ayrica yanlısı savunmak demiş in ya madem doğruluğun durustlugun pesindesiniz  beni banliyorsunuz  sonra arkamdan kahkaha atan yok efendim Son sözü oldu diye dalga geçen üyeler var bunlar neden banlamiyor  adamı balnayip arkasından konsturmak kendini savunmasını engellemek mi senin doğruluk dürüstlük delikanliligin  peki madem banladin  benim savunma  hakkımı AKLINCA  elimden aldın  o zaman çok doğru düzgün bu adamsAn yeni beni savunacaksin yada o dalga geçen gereksizleri  de banlayacaksin yaptığın hareketlerle bana doğruluk  durustlukten bahsetmen o kadar saçma geldi ki bana

Bu kuralı  bi paylaş bakalım  ayrıca burda neymiş beni banlamanizi gerektiren forumda kuralı buyur bekliyorum  hadi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '14
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 25, 2016, 11:09:46 »
Konuşma tarzınızı değiştirmeniz gerekli.İnsanların şahıslarına hakaret ederek bir yere varamazsınız.

Ben ilk mesajımdada sonraki mesajımdada belirttim bu tarz uygulamalar yanlıştır.İnsanları olabildiğince bu yanlış uygulamalardan uzaklaştırmaya ve bilinçlendirmeye çalışıyorum.Böyle yanlış uygulamalar yapıyorsanız eleştirilerede açık olmalısınız.

Buradaki insanların söyledikleri yolda giderken karşınızdan gelen insanların söylediklerinden daha hafif kalır.O yüzden bilinçlenmeli ve doğru uygulamalar ile sürüşümüzü zevklendirmeliyiz.

Beyaz bir görüntü almak için bu şekilde doğru olmayan uygulamalar yerine cool blue tarzında satılan ampüllerden alıp beyaz bir görüntü elde etmek en doğrusu.

Ampüllerle ilgili bir dünya yazı yazabilirim fakat bu sizlerin ne kadar çok bilgi isteyip istemediğine bağlı.

Herkese iyi forumlar dilerim.
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 25, 2016, 11:16:50 »
Konuşma tarzınızı değiştirmeniz gerekli.İnsanların şahıslarına hakaret ederek bir yere varamazsınız.

Ben ilk mesajımdada sonraki mesajımdada belirttim bu tarz uygulamalar yanlıştır.İnsanları olabildiğince bu yanlış uygulamalardan uzaklaştırmaya ve bilinçlendirmeye çalışıyorum.Böyle yanlış uygulamalar yapıyorsanız eleştirilerede açık olmalısınız.

Buradaki insanların söyledikleri yolda giderken karşınızdan gelen insanların söylediklerinden daha hafif kalır.O yüzden bilinçlenmeli ve doğru uygulamalar ile sürüşümüzü zevklendirmeliyiz.

Beyaz bir görüntü almak için bu şekilde doğru olmayan uygulamalar yerine cool blue tarzında satılan ampüllerden alıp beyaz bir görüntü elde etmek en doğrusu.

Ampüllerle ilgili bir dünya yazı yazabilirim fakat bu sizlerin ne kadar çok bilgi isteyip istemediğine bağlı.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Ya bak konuşma tarzimi elestiriyorsun ok👍

Yapılan uygulamayı elestiriyorsun  ok 👍

Peki beni 1 haftadır banladinlar ve hakkımda konuşup durdular savunma yapmamı engellediler bunlar normal şeyler mi peki  ya bişeyler yazarken biraz tarafsız yazın bari el insaf

Mesaj Birleştirildi: Nisan 25, 2016, 11:24:08
Ha bide diyorsun ki ben çevremizdekileri bilinçlendirmeye çalışıyorum çok güzel tabi bilinçlendirmeye çalışman takdir edilesi gerçekten

Peki karşı dan yada yanından sislere açmış Xenon takmış araçları durdurup ya arkadaşım niye takdin bak gözümü alıyor bunları söktürür sen iyi olur falan desene madem çevreyi bilinçlendirme görevini üstlenmişin 2 arabaya durdur de bakalım 3. Ye Diyebilecek durumun devam eder mi acaba yoksa evin yolunu  zor mu bulursun acaba verilen cevap yöntemleri sonucunda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '14
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 25, 2016, 11:46:21 »
Ben şahsım adına kimsenin arkasından konuşmadım.Diğer insanlarından ne konuştuğu beni pek ilgilendirmez.Benim taraflı olduğum kanaatine nasıl vardığınızıda bilemiyorum.

Ben bu şekilde çevreye zarar veren araçları bir fiil polisi arayarak ihbar edip gereken vatandaşlık görevimi yaptığıma inanıyorum.İnsanları durdurup sözlü olarak uyarmak benim görevim değil bu işi yapacak olan yetkililer var.

Sizlerde bu şekilde yanlış olarak gördüğünüz şeyleri devletimizin gerekli yerlerine şikayet ederek sonuca ulaşmaya çalışın.

Zira sizin gücünüz bütün insanlığı düzeltmeye yetmez.Bu işi devlet eliyle yapmalısınız.
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 25, 2016, 12:14:03 »
Konu geçici olarak kilitlenmiştir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Nisan 25, 2016, 14:33:32 »
Yunus çoluk çocukla muhhattap olma kardeşim. efendi gibi yazmışsın ancak felan filan bak bakalım eve gidecek durumun oluyomu gibi 13 15 yaş altı sübyan laflarına maruz kalıyorsun sende bende. ben arkadaşa özelden yerimi ve çep telefonu bilgilerimi verdim kalkar gelir ne söylemek istiyorsa yüzüme söyler. klavye delikanlıları demişya , numaramı verdim ararsa konuşuruz gelsin görüşelim delikanlıyla yüz yüze

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 25, 2016, 16:06:57 »
24 gun gec kalmis bir saka yapilmaya calisiliyor sanirim.

Nedense; cesitli mazeretler ureterek, baskasinin hakkina gormekten cekinmeyenler, konu kendilerince kendi  haklari olunca farkli davraniyorlar.