Bi daha çıkaramayacaksın Demirhan abi 
Biliyorum Mehmet çıkmasın zaten
Arkadaşlar dayson siyah silikonu 12 ₺ ye, tabancasını da 7 ₺ ye aldım toplamda 19 ₺ ye hallettim bakalım sonuç ne olacak, vakit bulursam inşallah 
bi yere bulaştitmayin tavsiyem ben arabanin tavanini bile daysonla yapistirmistim

kolay gelsin
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özcan, ince pasta daha çok uğraştırır ama sonuç daha iyi olur. Çok sıkıntılı yüzey varsa, önce kalın sonra ince de yapabilirsin ama madem cihaz kullanacaksun, ben ince tavsiye ederim, hataya karşı daha töleranslı olur. Gereğinden fazla da yapma zaten.
Mahmut ve Seçkin kardeşler bi'bakın hele...
Benim arabanın sol yanı ve tavanı 75 mikron. Geriye kalan yerler 110-450mikron arası kalınlığa sahip boya mevcut. Kalın olan yere kullanacağım pasta ile orjinal olan yere kullanacağım pasta aynı mı olacak yoksa atıyorum 75m olan yere 2.500 kalın olan yere 400 mü kullanacağım.
Bauhaus'tan Makita polisaj makinası kiralayacağım. 24 saatlik kira bedeli 20 TL, depozitosu 250 TL. 18'lik Kocaman bir süngerle veriyorlar o kadar
Abi 75 mikron olan yer sıkıntılı . Kalın yerlere önce 400 sonra 2500 veya 3800 kullanmalısın senin araç siyah olduğundan 3800 daha parlak bir sonuç verecektir . İnce olan yerde ise çok çalışmanı tavsiye etmem boya kalınlığı 80 mikronun altıda sınıra dayanmış .Abi bence ince yerde hiç çalışma .
Abi makita güzel makina günlüğü 20 tl çok uygun fakat yanında verecekleri süngerin çok iş yapacağını sanmam .
Mahmut orjinal olan yerlerde hiç çalışma dedin ama kılcal çizikler fazlasıyla mevcut. Onları nasıl alacağım peki?
Mahmut orjinal olan yerlerde hiç çalışma dedin ama kılcal çizikler fazlasıyla mevcut. Onları nasıl alacağım peki?
Abi o bölgeye el ile AF triple uygulayıp çizikleri maskeleyebilirsin. Bu uygulama sonucunda belli bir süre sonra çizikler geri gelecektir fakat aklıma başka birşey gelmiyor. Diğer yandan hyundai toyota honda gibi uzak doğu araçlarının genelde boya kalınlığı düşük oluyor ondan dahada aşağıya inilebilir bunu Salih abiye sormakta fayda var o benden daha iyi bilir. Çünkü geçenlerde yanılmıyorsam 70 mikron olan hondaya polisaj yaptı.
iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
Teşekkür ederim Mahmut. Salih'e sorayım o zaman
Bauhause dan makine kiralamıştım pedi yoktu daha doğrusu yün ped vardı. Gittik ordan kocaman bi ped aldık fakat aşırı derecede zorladı beni zaptedemiyorsun makineyi pek de işe yaramamıştı. O süngere güvenmeyin bence. Ama verdikleri makine makita nın makinesiydi başarılıydı.
Teşekkür ederim Mahmut. Salih'e sorayım o zaman
Rica ederim abi . Salih abiye sorman daha faydalı olur . Kendisi benden hem daha bilgili hem daha tecrübeli seni yanlış yönlendirmek istemem .
Akşam 19 civarı konuştuk Salih'le.
Menzerna ürünleri tavsiyesi almışken kendisi kolay kullanım için Schol S3 S30 ve Fusso dark kullanmamı önerdi.
Yüzeysel ve hafif çalışmamı söyledi.
İnşaallah en kısa zamanda başlayacağım
Akşam 19 civarı konuştuk Salih'le.
Menzerna ürünleri tavsiyesi almışken kendisi kolay kullanım için Schol S3 S30 ve Fusso dark kullanmamı önerdi.
Yüzeysel ve hafif çalışmamı söyledi.
İnşaallah en kısa zamanda başlayacağım 
Abi boya kalınlığı için ne dedi .
Arabayı yıkadım plastik parçaların detaylı temizliği için aldığım metal saplı(bantlamıştım) boya fırçası ile acı bir ders aldım

Elimde bulunan S3 pasta ile(bilmiyorum plastik aksamda kullanmak ne kadar doğru)
çiziğin çoğunu aldım.Öğrendim ki yapılan iş için gerekli malzeme ne ise üç-beş fazla verip onu satın almak
Geçmiş olsun kardeşim
Çok sağolun kaş yapalım derken göz çıkardık
Boşver canını sıkma. Cilaladığın hali güzel duruyor çizikler gitmiş. Allah beterinden saklasın.
Ne gibi Mahmut?
Abi kalınlık normal mi yoksa daha önce aşındırılmış mı gibi.
iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
Abi kalınlık normal mi yoksa daha önce aşındırılmış mı gibi.
75 mikron için çok düşük dedi. Daha önce uygulama yapılmış olabilir dedi. Makinayı bastırmadan yaparsan sıkıntı olmaz dedi. Ayrıca Menzerna ile değil Scholl S3 ve S30 kullan hem makinaya daha iyi sahip olursun hem de kolay bir şekilde sonuca ulaşırsın dedi.
75 mikron için çok düşük dedi. Daha önce uygulama yapılmış olabilir dedi. Makinayı bastırmadan yaparsan sıkıntı olmaz dedi. Ayrıca Menzerna ile değil Scholl S3 ve S30 kullan hem makinaya daha iyi sahip olursun hem de kolay bir şekilde sonuca ulaşırsın dedi.
Abi Salih abi dediyse bir bildiği vardır . 75 mikronluk bölgede yumuşak ped kullanırsan riski daha da düşürmüş olursun . Şimdiden kolay gelsin .