0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bilmem Salih bilir
Abi yaptın mı uygulamayı.
Yok maalesef İşler çok durgun hiç hareketlilik yok olmadığı gibi müşterilerim ödemelerini de yapmakta zorlanıyorlar. Bu nedenle malzeme alamıyorum
Şu ipayı gezdiğim hiçbir eczanede bulamadım hatta ismini söyleyince bana uzaylı muamelesi yapanlar bile oldu nerden aldın Talat bana da söylesen sevaba girsen
arkadaşlar, sağolsun parktan çıkarken adamın biri tampona sürtmüş ve boyayı plastiğe kadar kaldırmış 5 6 yerde var iz. rötüş boyası ile 2 kat attım katlar arası 15dk bekledim.ilk önce temizledim ve ipa ile sildim kuruyunca ilk katı attım.ertesi gün 2kat daha attım normal boyadan biraz yüksek kaldı. zımpara yada pasta ile bu yükseltiyi indirmek gerekiyor galiba.zımpara olarak kaçlık kullanmam lazım etrafını bant ile maskelemeye gerek var diye okumuştum.zımparadan sonra boya ile aynı seviyeye inince pasta ile kalan çizikleri mi gidereceğim tam olarak nasıl yapmam gerekiyor.ek kısmına resim ekledim.
Eedemboyadan sipariş verecektim detailing dukkanında olduğunu öğrendiğim iyi oldu evimin yan sokağında zaten
Ben 2000 grit kullanıyorum yeterli geliyor.Üstüne makineyle sert süngerle kalın polish,yumuşak süngerle hafif polish geçiyorum.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 31, 2016, 20:43:43Ankara Keçiören'de detailing dükkanı var.Orada da bulabilirsiniz ipayı.
Zımpara elle ıslayarak mı yapacağız peki
Evet,elle uygulayın.Zımparayı 10-15 dk suda bekletin.Sonra fısfısla bol bol su sıkarak takozla beraber uygulayın.Kıvrımlı yerlerde dikkatli olun boya kolay açılabiliyor.
Erdem boyadan bende elden alisveris yapiyorum surekli. Amcam sagolsun her defasinda yeni bir bilgi ogreniyorum. Amcamiz onceden kimyaciymis diye hatirlarim. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar iç plastik aksamlardaki çizikler için ne yapabilirim nasıl bi ürün/ürünler tavsiye edersiniz? Teşekkürler