0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim cafe lokanta koltuklarında kullandığım bir kimyasal var. Kimyasal müdahale yapılmamış hemen hemen her lekeyi başarılı bir şekilde çıkarıyor. Hatta Partneri satmadan önce tavanın yarısını silmiştim. Pırıl pırıl oldu. Sana bunu önerecektim ama Loc siparişi vermişsin Demirhan
Yunus emre loc dan sipariş verdim. Suyun zarar vermediği her yerde guvenle kullanılır diyor. Bir de benim tavanda sarkma riski olmadığı için kafam rahat 5 lt suya 30 ml loc katıp kullanın diyor. Evde arabada her yerde kullanabilirmiş. Gorucez bakalım.
Loc genel temizleyici bildiğim kadarı ile.Umarım iyi neticeler elde edersin
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 14' COROLLA VARDA KOLTUK ÜZERİNE SİGARA KÜLÜ DÖKÜLDÜ VE ORTA BÜYÜKLÜKTE BİR DELİK OLUŞTU.BUNU NASIL GİDEREBİLİRİM ACABA?
aradaşlar rötüş boyadan anlayan var mı?tampona sürtmüşler. plastik kısmına kadar inmiş.servisten boya alıp tek kat atıp 2 gün sonra bir kat daha atmayı düşünüyorum.daha sonra zımpara falan okudum ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.bir de servsiteki boyalarda ayrıca vernik veriliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı acaba?mini onarım var ama güvenmiyorum sigorta şirketlerine, başka bir şirkete kasko yapıldığı zaman tramere yansıtıyorlar o yüzden kendim yapacağım
Talat Abi buyur umarım yardımcı olur https://www.youtube.com/watch?v=_PRoDkrE4-s Arkadaş pek güzel yapamamış daha iyi işler çıkarılabilir. Fırçayla boyayı iyi yedirip sonrasında zımpara yapılması lazım, videoda çizik tam doldurulamadığı için büyük bi kısmı yine derin kalmış..
Teşekkürler yasin izledim bu adamı sonra dedim ulen keşke sanayiye gitseydin dedim. Video sonunda ben bu haltı yiyemedim sanayiye gidin demesini beklemedim değil [emoji23]
Talat abi zımpara rötuş koyu renkli araçlarda sonuç veriyor . Eğer aracınız açık renk ise sadece rötuş tavsiye ederim çünkü zımpara yapsanız da iz kalacak . Eğer araç koyu ise zımpara uygulanabilir fakat bunu daha önce tecrübe etmeden aracınızda yapmanızı tavsiye etmem kulağa kolay geliyor olabilir ama tecrübe isteyen bir iş .
Teşekkürler mahmut araç koyu metalik gri. Aslında 2 kat süreyim daha sonra başka bir yerde zımpara kağıdı ile deneme yapayım diyorum balkon demiri vs ilk aklıma gelen. Bana hangi numara zımpara lazım onları söylersen tedarik ederim. İlgin için teşekkür ederim [emoji56]Mahmut bu gün detail dükkanına gittim. Eve çok uzak değildi Heö gezerim diye. Çizik giderici aldım 100gr gyeon gtechnic p1 mi g1 mi nedir. Biraz denedim bayağı çizikleri aldı maşallah. Çok fazla elimle bastırıp vernik inceltmek istemedim galiba bu ürün rötuş sonrası boyaları alabilecek güçte sen ne dersin
Rica ederim abi .Abi işlem sırası şöyle . Önce çizik olan bölge çok hafif 2000 kum zımpara ile zımparalanır . Daha sonra çiziğin içi rötuş ile 2-3 kat (çiziğin içi dolana kadar tekrarlanır ) doldurulur . Her kat arası önceki boyanın kuruması beklenir . 4-5 Gün sonra önce 2000 zımpara ile sonra 3000 zımpara ile boyanın fazlası alınır . Daha sonra o bölgeye polisaj yapılır .Zımparalar sulu olarak kullanılmalı ve dediğim gibi önce mutlaka hurda panelde denenmeli yoksa zımpara yaparken astarı görme ihtimali çok yüksek .Abi dediğin ürün p1 el ile güzel sonuç alınsa da asla makine gibi olmuyor . Rötuş sonrası boyaları makine ile alabilir fakat el ile alır mı bilmiyorum denemek lazım .
Eyvallah mahmut ben elle kesinlikle istediğim sonucu aldım maşallahZaten derdim çiziği aşırı gidermek değil görünürlüğü nü azaltmak. Çizik gidecek derken acemi elimizle verniğe zarar vermeyelim. P1 ile fazla rütuş boyası alamazsam dediğin zımpara işine girişeyim. Önce deneme yaparak tabiki. Yardım için teşekkürler
Mahmut'un anlattıklarının görseli aşağıda ki videoda. Zımpara öncesi mutlaka izlenmesi gerek diye düşünüyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=4mIG-6barNo