0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mat bi yüzey mi bıraktımı?yani cila uygulamaya gerek varmı
Arkadaşlar s30 ile çizik gideremezsiniz hare gidericidir s30. El ile çizik gidermek için kalın pasta almanız lazım. Turtle waxın bende olacak resmini çeker konuda paylaşırım. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
Tavsiye bekliyoruz [emoji5]
Abi arabayı değiştirin uğraşmayın çizikle göçükle. Şaka bir yana abi gün içinde ürünün resmini çeker burada paylaşırım.
Hahahha para sıkıntım olmadığı sürece araç satmam ben Bölünmüş ürünler falan da olur. Çok fazla bir ürüne de gerek yok aslında. Arındırma oranı x/6 falan yazıyor bazı sitelerde. Ele gelmeyen çizikler için kaç önerirsin[emoji6]
Abi Allah sattırmasın. Abi aşındırma oranına bakmak çok doğru değil. El ile çizik en iyi kalın pasta ile alınır sonra onun üzerine S3 uygulanabilir parlaklık artsın diye. Tabi bu söylediğim tırnağa takılmayan çizikler için geçerli. Kalın çiziklere zaten boyadan başka çözüm yok.
Şu nasıl hocam aşındırma 12/12 silikonsuz atas marka. Not : abi deyip durma [emoji23] [emoji23] http://www.erdemboya.net/VIRTUS-413-EXTRA-AGIR-CIZIK-GIDERICI-PASTA-BOLUNMUS-250-ML,PR-308.html
ABİ üşenmedim sizin için indim garaja kullandığım ürünün fotosunu çektim ben bu üründen memnunum bulabilirseniz el ile çok rahat çizikleri alabilirsiniz. Bahsettiğiniz ürünü el ile kullanmadığımdan hakkında birşey diyemem. Abi google amcaya turtle wax safe cut diye sorarsan bulabilirsin. Bunun üzerine s3 uygularsan parlaklık biraz daha iyi olur.
Allah razı olsun. [emoji6] tamam buna bakayım insallah. Peki biz çizik gideririrken aslında çizik kenarındaki boyayı aşındırıyoruz değil mi? Mantık bu mu
Önemli bi kaç bilgi paylaşayım. Atas araç sampuanının aracın kromlarına zarar verdiği detailing forumunda yazılmış.yetkili pek ses çıkarmasa da bir çok kullanıcı yaşamış. İkincisi atas est jant temizleyici bu ürünün jantın verniğini soktuğunu söyleyenler var. Ben de atas forlega jant temizleyici almıs ama hic kullanmamıştım galiba kullanmayacağım ya da daha fazla seyrelterek kullanırım. Resmi sitesinde gösterilen ürün rengi ile satılan ürün rengi arasında bazı ürünlerin fark varmış. Galiba bu ürünler atas est ve yıkama şampuanı.
Abi atas est yi uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım fakat gerçekten çok güçlü bir temizleyici elimdeki bitsin bende başka bir jant temizleyici kullanmaya başlıcam .
Atas DLS 125 de örneğin plastikleri ağartıyor, ben artık kullanmıyorum 1-2 litre de var elimde, duruyor. Onun yerine Nasiol'un bir ara çıkardığı mor şampuanı kullanıyorum ama o da Atas'ın onda biri kadar temizliyor
Bende de sonax 2 in 1 beyaz sampuan var cok memnunum çok köpük yapıyor hassas aksama zarar vermiyor. Ve kurulama derdi yok iz kalmadan kuruyor fiyatı da pahalı değildi
Abi bu bahsettiğiniz şampuan tembel işi fakat kısıtlı zamanda araç yıkamak gerektiğinde güzel bir seçenek olabilir bahsettiğiniz ürün için link verebilirmisiniz .