0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunlar normal şeyler, hem cevaba benim de ihtiyacım var soruyu benim sorduğumu farz edebilirsiniz
Boya üzerinde ki ufak tefek oluşan lekeleri ve kılcal cizikleri yok etmek için araç bagajinda bir ince pasta bulundurmak istiyorum. Lakin açması kolay paketi olması gerekli hızlı uygulama için, örneğin şu emzikli şişeler içindekilerden ve kesinlikle kurumamasını istiyorum uzun vadede, onerebileceginiz ürün nedir?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende no bame kil kullanıyorum. Sert yapısı olduğu için kullanımı zor ver birazda çiziyor. Aşındırıcı kullanılmayacaksa tavsiye etmem. Daha yumuşak yapıda kil kullanılmalı.
Atas hydrorep'i ben hızlı cila diye biliyorum Talat abi. Wax öncesi arabayı önce kil hamuruyla sonra 1/1 sulandırılmış ipayla 1-2 kere sildikten sonra wax uygularsanız daha güzel sonuç alırsınız
Meguıars'ın kili var bende Seçkin, daha kullanmadım yumuşaklığı nasıldır? önceden turtle wax kullanmıştım o iyi idi.
Seçkin Ankara'da detaylı temizlik ve bakım yaptırabileceğimiz tavsiye ettiğin bir yer var mı?
http://www.hepsiburada.com/turtle-wax-premium-cizik-alici-pasta-532-ml-p-OTDGT415Bu ürün kafama yattı, gramaj olarak da iyi gibi, uzun vade de kullanmak istiyorum,bagajımda bulunması amacıyla, önerirmisiniz veya onerebileceginiz profesyonel olmayan uygun fiyatlı birşey de olabilir?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aydın bey turtle wax kötü bir marka değil fakat bu ürünü kullanmadığımdan bir yorum yapamam . Bende yıllar önce aldığım tüp şeklinde olanı var turtle waxın çizik alma konusunda ondan çok memnunum fazla uğraştırmadan çizikleri alıyordu .
Bende bunu alıp bir deneyeceğim bakalım Mahmut Bey, şampuan olarak da Sonax turuncu düşünüyorum, birde Guex ler HB da da fazla satılmış ve fiyata göre fazla övülüyor, şampuan için bir fikriniz varmı, cila olarak da yine Sonax hızlı cila düşünüyorum.
Sonax beyaz sampuan var extreme serisi. Ben kullanıyorum. Köpükten sonra silince kurulama ya gerek kalmıyor özelliği oymuş. Biraz da cila etkisi var
Benim 2007 yılında aldığım şampuan, Cliom için kullanıyordum, fakat hiç köpürmüyordu, o mu?http://www.hepsiburada.com/sonax-cilali-sampuan-313200-500ml-pm-otson313200Bu mu benim kullandığım buydu.
Aydın bey sonax turuncu şampuanı bende kullanıyorum ve memnunum daha dün koçtaştan 2 tane aldım 32 tlye normalde tanesi 20 tl. Hızlı cila olarak sonax hızlı cila değilde sonax bsd yi şiddetle tavsiye ederim. Ben bugün aracıma uyguladım sonuç aşağıdaki resimlerde.