0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
xenonlar 8000 k sanırım. Güzel olmuşlar. Ancak eğer 8.. k ise biraz daha düşük olan daha orjinal ve iyi aydınlatırdı fikrindeyim.
Bu ürünler 4000 k gayet güzel olur. Sanırım yakar yakmaz resimleri çekildiği için ısınmadan mavimsi görüntü vermiş. Ürünün linkini paylaşabilirmisin? sisler için ben de düşünüyorum
Halojen bir fara xenon taktığınız için karşı tarafı kör ediyorsunuz ve ağır kul hakkına giriyorsunuz. Ben bu şekilde gördüğüm araçlara genelde ağzımı bozuyorum en kısa sürede ya sökün ya da bixenon dönüşümü yaptırın araca
bu corolla'da mercek var mı ? bana yok gibi geldi. yoksa küfür yemek için güzel başlangıç olmuş. ikincisi, mavi ışıkla siste önünü görebilen var mı ?http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3816.0http://forum.donanimhaber.com/m_79480496/f_//tm.htm#79531429
evet irfan bey ilk yakıldığında mavi sonra renk açılıyor . bende aklıma geldiği için açıp çekmiştim hemen sonrasında daha açılıyor rengi. internetten almadım sürekli gittiğim bir elektrikçim var o sipariş etti toptancısından ben aslında arkadaşın arabasından çıkan xenonlar vardı onları taktıracaktım uymadığı için yeni sipariş verdim 120 tl sisler 120 tl farlar fiyatı var.Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 17:56:58bahsettiğiniz dönüşümü nasıl yaptıracağız onu da paylaşırsanız iyi olur.ayrıca şu ana kadar akşam kullanımlarımda herhangi bir uyarı almadım karşı taraftanMesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 17:59:521.arabada levyem mevcut 2.resimlerdekiş gibi mas mavi yanmıyor yandıkça rengi açılıyor.
120 TL güzel fiyat. Ancak dijital balast değil sanırım. O fiyatlara yeni nesil balast vermezler bence. Çok bir fark yok ama beyin ve diğer elektrikli aksamlar için chipli balastları tavsiye ediyorlar. Yine de hayırlı olsun. Bu arada ben aydır xenon kullanıyorum bir kez selektör yapmadılar. Corollaların farları mercek değil ama ışığı çok dağıtmıyorlar. Duvara yanaşında odak çizgisi çıkıyor en azından. Tabi mercek olsa daha iyi olur ama çok rahatsız edici bir ışık demeti oluşturmuyor. Bir linea veya accent farı gibi değil
Merhaba aracınız güzel olmuş özellikle de tampondaki sislerin etrafındaki ışıklandırma baya iyi.bu tarz eklemeler yaptırmak aracın garantisini etkiliyor mu acaba yarın birgün servise götürdüğümüzde arıza çıkarırlar mı?bilgi verebilirseniz sevinirim.
evet ekte takılan xenonlar var . aydınlatma olarak gayet net hatta sisler daha fazla aydınlatıyor diyebilirim. tabiki karşı tarafın göz almamasına dikkat ettik .
Bu exenonlar , fenni muayeneden geçiyormu? sanırım geçmiyor.
Bence ağır kusur, başından geçen varsa doğrusunu öğreniriz.