0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karşı tarafın göz almamasına dikkat ettiginiz icin... Ancak sisleri siste yaksaniz daha iyi olur..
Fabrikasyon olmadıkça geçmez. Konuyu açan arkadaş da merceksiz reflektör farlarına xenon takarak karşıdakilere en büyük suikasti yapıyor.
mahmut bey sisler sisli havalarda yanıyor merak buyurmayınız Mesaj Birleştirildi: Mayıs 10, 2016, 09:45:38mutlu bey;ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım bana sorulan sislerdeki gündüz ledleri. bunlardan bahsediliyor yoksa xenon farların muayeneden geçmediğini hepimiz biliyor yada biliyor olmalıyız sanırım.+ kimseye suikast yaptığım yok aylardır kullanıyorum bir kişiden ne bir uyarı nede bir ikaz aldım dediğim gibi ışığı ayarladık kırmasını .
merak buyurduğumdan değil de uğraştığınıza göre hep yakacaksınız zannettim... kusura bakmayın...
arkadaşlara katılıyorum uyumsuz ve ayarsız xenon lar durduk yere iki tarafıda günaha sokuyor, hiç affetmiyorum.keşke aracınızın orjinalliğini bozmasaydınız corolla orjinal daha çekicidir, sadece temiz ve bakımlı olması fazlasıyla yeterli emin olun.oynanan corollaya dönüp bakmıyorlar bile, hatta model fiyat bile sormazlar:)
Hayırlı olsun guzel güle kullan sen bakma bizim sitedeki fahri trafik polislerine bak keyfine dostum.
evet ekte takılan xenonlar var . aydınlatma olarak gayet net hatta sisler daha fazla aydınlatıyor diyebilirim. tabiki karşı tarafın göz almamasına dikkat ettik .
Erhan abi gayet güzel olmuş, mavi xenonları bende seviyorum. Dediğin gibi karşı tarafın gözünü almıyorsa sorun yok. Ama bi-xenon olmadığı sürece çoğu zaman alıyor dikkatli olursanız güzel olacaktır. Gece yolculuğunda gerçekten sorun oluyor ayarsız farlar birde xenonsa bittin önünü göremiyorsun. Aynı şekilde sislerde . Forumca artık çok fazla zulüm gördüğümüzden dolayı bu farlardan o yüzden hemen baskıcı tavır almışız . Ellerinize sağlık herşey güzel olmuş. Ama bi xenona dönerseniz görüş açınız daha net olur tavsiye ederim. geceucusu.com sitesi bu iş için bir numaradır.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 17, 2016, 09:34:16Murat abi söylemeden edemeyeceğim . Bir corollacı olarak, corollaya akıllı şekilde modifiye yaparsan piyasa üstüne rahat çıkabiliyorsun Benim örneğim ;http://etna81.blogspot.com.tr/2015/09/toyota-corolla-rollafx-resim-albumu.html
Fahri trafik polisi @Murat Aygen (10929) bey arkadas ilk yorumunda zaten dikkat ettigini belirtmis. Ama nedense bizim forumda bazi arkadaslar sanki kendileri butun kurallara nizami uyuyormus gibi arabasina aksesuar takan diger kisileri anlamadan ve dinlemeden hemen basliyorlar seviyesizce elestirmeye.
keyfinize bakında başkalarının keyfi bozulmasın mesele bu idi komserim, kimse rahatsız olmayacaksa kim ne karışır kimin ne yaptığına zevkler tartışılmaz
Erhan abi amerikan park modülü eksik kalmış bu arada .
Mehmet kardeşim benim görüşüm bu kasada güzel durmuyor yoksa yapacaktım aynı kasa aynı renk başka bir araçta gördüm olmamıştı şimdi bagaj üstü spoiler ve aynaları siyaha kaplama yapmak niyetim bakalım ama ilk öncelik vosse jant
Led sis farı çerçevesinde sinyal özelliği de varmı sinyal yakınca sarı renge dönüşüyor mu
Erhan bey son durum nedir? Jantlar filan takıldı mı?
ledli sis farı çerçevelerini aldığınız linki merak ettim
Mesaj Birleştirildi: Aralık 22, 2016, 17:39:26maalesef yunus emre biraderim maddi imkanlar el vermedi öyle ki corollamı bile satışa çıkarmak zorunda kaldım Mesaj Birleştirildi: Aralık 22, 2016, 17:42:33