0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Metalik mavi, ortasi sari jant ve 2-3 numara film. Cok koyu film olunca apaci isi oluyor kanimca.
Açık hava filtresi yerine kn yağlı kutu içi pamuk filtre de kullanabilirsiniz. Ben kullanıyorum çok memnunum. 2.0 motor olmasına rağmen rolantide sıfır sarsıntı ve sıfır ses var. Araç daha rahat nefes alıyor. Performansa ufak da olsa katkısı var ama abartılacak kadar değil.
Yukarıda tavsiye ettiğim parçalarda orjinal harici bulmanız imkansız bu kadar orjinal takıntısına gerek yok bence. araç komple boyanacaksa üstte tavsiye ettiğim parçaları alıp boyatırsanız on numara olur. tabi maddiyat. cam filmi bence yapacağınız tarza bağlı. Low&Slow tarzda olacaksa gerek bile yok Renk tercih meselesi ama daha profesyonel işler yapanları tercih etmek lazım. illa Toyota renkleri istiyorsanız AE101 yurtdışında güzel renkleri var,bakılabilirFX tamponu parça kodu: 52119-1E130
Bence aracı ilk olarak basın basık araba her zaman güzel gözükür sonra açık hava filtresi konulabilir jantları değiştirirsiniz arkaya m tipi spoiler sonrasında app plaka ön farlarınızı içten karartıp led koyabilirseniz içine çok güzel gözükür en sonda şu attığınız hondanın rengine gelirse araba bence bi kere bakan bi kere daha bakar ben böyle yapardım edit:aklımdaki farların resmini internetten buldum buyrun: http://store.donanimhaber.com/71/52/d1/7152d1b5d184cd9d491153235761386a.jpg
Kutu içi filtre dediğim orjinal filtrenin yerine direk takılan filtre. Herhangi bir işleme gerek kalmıyor.
arkadaşlar arabayı alalı 2 sene oldu ve pek bieşy yapamadım conta yaktı falan baya uğraştık sonunda düze çıktık şimdi sıra dış görünüşte sizce nerden başlamalı ben kabataslak bir liste yaptım ama hangisinden başlayayım..http://i.hizliresim.com/8Zlzja.jpgAracı boyama...Jant değişimi...Açık hava filtresi..Cam filmi...Stop filmi...Araç basma işlemii...App plaka basımı...sizinde önerilerinizi alabilirim..
Abi fiyatını bilmiyorum hava filtresininde aklıma geldi amerikan park şart bu bebeğe sis farlarınada beyaz ampül takabilirsin(xenon değil göz almayan beyaz ampüllerden xenon geceleri çok göz alıyor güzel gözüksün diye can yakmak istemeyiz) o tarz farları beğenmiyosan mehmet abimin paylaştığı linkteki beyaz efsanedeki gibi yapabilirsin onlarda çok güzel gözüküyor.Araba alcağım zaman 17milyara kadar temiz bi efsane bulursam alıcağım arabalardan modifiyesinde sınır yok en problemsiz arabalardan ve çok güzel performansı var tam bir genç arabası
arabanın boyası kötü değilse boyatma, hele hele orijinal rengini değiştirme. aynı şekilde arabayı alçaltırsan değerinden 4-5 bin düşürürsün.
Arabanın boyasi biraz yanar döner boya var boyanmisken normal rengi olacağına o attığım hondanin rengi olsun dedim eğer o renk olursa fiyat düşmez sonuç olarak 18 yaşında araç boyaya takan bakmasın bu saatten sonra pis boyayla duracağına göz alsın orijinali olmasa da olur.
Fatih altında efsane var bu arabayı orj olarak muhafaza edersen on onbeş sene sonra sana sıfır araba alabilir ama orijinalliği bozarsan araban çok çok değer kaybeder o zaman çok pişman olacağını sanıyorum.Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2016, 16:48:29bende 75 model bmw 2002 vardı 8 ay önce 22 ye verdim, eğer orj boyalı bir araba olsaydı 60-70 bin rahat ederdi.