0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben atilla abime katılmıyorum tamam boyasız araba iyidirde 15-20yaşına gelmiş araba 15-20yıl boyunca güneş kar kış rüzgar görmüş üzerindeki boya eskimiş yeni boya atılmassa dışardan kötü gözükçek bizimle yaşıycak değiller istediği kadar efsane olsun her araba bigün ölcek dışardaki insanların arabaya bak ne kadar kötü duruyo demesindense ben boyalı olmasını tercih ederdim
o 4 jantı bilmemde yanındaki yıldız jant yakışabilir
boşa para
Boşa para derken??
araç gelişmiyor bu tür modifikasyonlarla geliştirmek kavrami çok yönlü bi kavram neyi geliştirmek istiyosunuz motoru mu dış görünüşü mü eklediğiniz şeyler size ne katicak performans olarak? cam filmi 2 jant atinca modifiye olmuyor malesef ülkemizde böyle bi yanilgi mevcut araciniz modifiyeye ucu açik bir araç degil
200-250 arasıdır büyük ihtimal. Eliftuning'i arayıp sorabilirsiniz.
Arabada boya hiç olmasa doğrudur edebilir ama o kadar da fiyat ölmez.Arabyi o kadar kullanacağımi da sanmıyorum. Sizde dediğinizde haklısınız ama 20 sene sonrada tutup birisi bu arabaya 50-60 milyar vermez vermesin yani..
Ne yani gidip illa Honda mu çekelim altımıza veya 4-5 milyar verip Jant alıp yüksek mevlalar harcayarak bişeyler yapmak mı. O kadar bütçemiz olsa gider lüks araba alırız. Benim istediğim bakan bir daha baksın arabaya ve arabam temiz dursun. Arabayı gösteren şey Jant ve boyadır. Elimden gelen imkanlar doğrultusunda bişeyler yapmaya çalışıyorum en azından ben yapmış olacağım en güzeli de bu zaten. Ayrıca corolla da yapılınca gayet modifiye de güzel duran bir araç..
Sizce nasıl olmalı modifiye??
motor anlaminda olmalidir bu geniş bir konu türk insani arabanin yaylarini kesip film cektirip bide egzoz takip modifiye yaptigini sanir
ona modifiye deseler şükür, folyo ile bişiler yapıyorlar. en kral modifiye oluyor
sorma bi tane apaci ruhlu arkadaşim var son kasa kirmizi leonun arka çamurluklarina gri folyo yaptirdi arka iki camurluk gri sanki araba griymiste kirmiziya kaplamislar gibi duruyor
eğer sadece çamurluksa yine iyi. bi ayakkabı var hani kenarında mavi yeşil kırmızı böyle çizgileri var. onu arabada hayal et benim arkadaşımda onu yaptı leona. bence leon kullanıcılarında biraz sorun var