0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakım fiyatları da kullanılan malzemelerde bu artışlardan nasibini alacağı için artacaktır.elimizdeki araçları korumamız lazım,orta kesim için 0 araç hayal ötesi oldu.bu ekonomik koşullarda banka vs krediyle uzun vade bir şey alınmaz,günlük kullanım,çarşı pazar için 15-20.000 tl civarı 2 ci bir araba almak ve artık 100.000 tl yi geçen makul fiyatı olan toyotayı garajdan daha az çıkarmak bana iyi bir fikir gibi gelmeye başladı.
1.6 life corolla 108 bin, 1.4 d4d premium 50. yıl bla bla corolla 192 bin olmuş. Buradan birkaç ay önce 75'e 80'e corolla alanlara sesleniyorum, çok ballısınız arkadaşlar, aşırı ballısınız. şaka bir yana şu saatten sonra herhalde 0 km araba almak baya baya hayal oldu.
28 ay önce 75 bine aldığım 2016 auris advanceskypack multidrive s 2018 modeli 155bin olmus. Ben aldiğimda 27 bin dolar ediyordu. Bencede 2019 modeller çok pahalı gelir.
Sifir corolla yerine bunu almak daha mantiklihttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-marka-oto-dan-2016-audi-a4-limousine-paket-hatasiz-16.000-km-597722962/detay
vw grubu otomatik şanzumanları alacak kadar cesaretliyseniz alabilirsiniz tabi. ben o kadar cesur değilim
Eskisi kadar sorunlu degil kullanmasini bilene iyidir ne sorunsuz veya duzgun onu soyler misiniz
adı üstünde otomatik şanzıman kullanmasını bilmeye gerek yok. d'ye tak, git. diğerini şanzıman hallediyor zaten. 10 yıldır japon otomatik kullanıyorum çok şükür şanzıman için servise girmedim. çevremde otomatik vw kullanıp da başı ağrımayan görmedim. söz konusu olunca kullanmasını bileceksin tezi ortaya çıkıyor. yarı otomatik, mmt-i, i shift olsa anlarım da. tam otomatikte kullanmayı bileceksin nedir? p: parkd: ilerler: geril: motor freni. hangisini istiyorsan ona tak, git. kullanmasını bilmiyorsan nedir?
Eyüp bey sadece araç fiyatı 27bin dolar.pesin para. Aracın o günkü fiyatı 76450 tl idi. 2000 tl lik ekleme de aldim. Pazarlıkla 74750 tl tuttu. Dolar 2.76 idi. Dolari Bozup almistim.
Araba almayıp dolarda kalsaymışsınız..