0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba abilerim uzun zamandır konu açmıyordum geçen gün ilk defa e160 corollaya bindim kısa bi yolculuğumum oldu araç 1.4 d4d otomatik vites donanımını bilmiyorum çelik jantlıydı dijital klimalıydı touch teyp vardı bide içi bej renkliydi bide arkadada kol dayama dikkatimi çekti ilk olarak son model bi araba için malzeme kalitesi vasat geldi sanki bizim 2002 model e12 de bile daha fazla özenilmiş gibi hissettim bide arkada oturuyodum koltuğa yaslanınca bi esnemeyle tık sesi geliyo koltuk azcık içeri göçüyo yaslanmayınca tekrar tık sesiyle atıyodu onuda geçtim 4cam auto bile değil ki bu araç en az 75 milyar sanırım fiyat listesini bilmiyorum sonra hızlanmasınıda fazla beğenmedim düşük viteslerde tamamda yüksek hızda tıkanıyo gibi geldi sonuç olarak bu araba boş olmayan bi corollaydı ve benim hoşuma gitmedi fazla,parasını haketmiyor ama şöyle bişey var peynir ekmek gibi satılıyolar toyota satışlardan memnundu galiba öyle okumuştum insanlar bu araçları böyle alırsa toyota hatasını anlayıp düzeltmezki neden bu kadar çok satılıyor bu araçlar astralar daha mantıklı geliyor bana
Tıkırtıları ile, fren sesi ile seviyorum arabayı. Geçen hafta arka merkez ve kaliperler değişti garantiden ve ses kesilmedi ama bu gün hiç yapmadı o sesi ve galiba alıştı kampana yerine umarım yarın ve sonrası yapmaz.