0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim.2004 corolla hb vardi onda all auto idim.2006 verso var oda all auto.toyota 2007 den sonra kaldirdi bunu
e160 konusuyken merak ettiğim bişey var sormak istiyorum babam e160 alcak çünkü ben vazgeçiremedim touch olmayan sıradan teyplerinde bluetooth ile bağlantı özelliği mevcutmu sırf bu özellik için touch teypli aldırmak istiyorum çünkü
Evet Corolladaki normal teyplerde bluetooth baglantisi var. Bende dizel mmt active modeli vardı onda vardı bu ozellik
Özellikle 1.33 icin söylüyorum sifir araç almak isteyip de 50 bin civarina alınabilecek başka bir araba yok. Bagaj ihtiyacınız mı var, olabildiğince sorunsuz bir araç mı istiyorsun, ikinci elde olabildiğince az kayıp mı hedefiniz, yakıt tüketimi de önemlise cevap e160. Bu kadar basit. (Astra sedan tercih edecekler icin söylüyorum, araç safkan sedan değil hb kasadan bozma sedan, artı hatchback makyaj yemedi resmen kasası değişti yakındır sedanı da değişir.)
emrullah bey o fiyata ayni fiyata 1.6 edition astra vardi.Ha corolla kadar geniş degil ama corolladan daha donanimli ve kaliteli malzemesi vardi bana göre.herkesin kendi tercihi elbette.
Safkan sedan değil derken ne demek istiyorsunuz. Hb kasadan bozma nedir ozaman focus sedanda aynı şekilde safkan sedan değil hb modeli ile aynı ön yüzü paylaşıyorlar.
Tabi tabi burada nesnel ve kesin doğrular üzerinden değil kendi görüşümüzce fikrimizi bildiriyoruz. 2015 Haziran ayinda ben de iki kez Opel bayiine gittim aracımı almadan önce, sis farlari yoktu Astra'nın ama sis gibi görünen sinyal farı sanirim vardı. Aliminyum jantı yoktu ama onun gibi görünen kapak jantı vardı. Suna katılıyorum iç göğsün görüntüsü daha doluydu, ama artısı eksisinden fazla değildi. Yine de her alan kazasız belasız binsin aracına.
Hocam adamlar çölde bozulmayan araç yapmışlar. Dünyanın en çok satan markası. En güvenilir markası.