E160 corollayı test edemedim ancak bayide inceledim. Kendi kişisel görüşüm fazla donanım ilerde sorun çıkarabilecek küçük oyuncaklardır. Tabi bu benim tamamen şahsi görüşüm. Araç alcak olsaydım 3 şeye dikkat ederdim;
1- Güvenlik
2- Sağlamlık, uzun vadede baş ağrıtsın istemem
3- 2. El piyasası çünkü ülkemizde araba değerli kıymetli ve kolay alınamayan birşey başım sıkışır satmak istersem ilanda 3-5 ay beklesin istemem
Toyota Corolla yıllardır bu 3 maddeyi de gayet güzel sağlıyor. İmkanım olsa alırdım e160 corolla bence dış tasarımı gayet agresif ve şık, iç dizaynı da pek beğenilmese de benim çok hoşuma gidiyor gayet klasik düz bir tasarım bu da benim ilk tercihim olur. Çünkü yıllar geçse de gözüme yeni gibi gelir böyle tasarımlar, örneğin e12 corollamın iç tasarımı bana hâlâ yeni bir araçmış gibi hissettiriyor. Işıksız cam düğmeleri belki can sıkabilirdi ama o da düzelmiş yenilerde. Bence gayet alınası bir araç makyajlanmışını heyecanla bekliyorum

( Alcağımdan değil merak işte

)
Ekleme: Yaris Sedanın 1.4 d4d si var mı bilmiyorum ama varsa ve bir gün gelirse ilk işim e12 yi satıp onu almak olur çok hoşuma gidiyor ama getirmiyorlar