0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle selamlar herkese.Bir konuda ikilemde kaldım fikirlerinize ihtiyacım var.Aracım 2015 Toyota Corolla Life 1.33 Benzinli Aralık 25 te aldım.Şuan 1500 km de.Ankara içi 7.9-8.1 civarında kışlık lastikleriyle bir yakıt tüketimi var.Günde 50 km yapıyorum aracımla.Sizce aracıma Lpg taktırmalımıyım ?Taktırmalıysam eğer hangi marka Lpg taktırmalıyım ?
Taktırmamanız hata. Şaşmazlarda Quattro garage ı öneririm
bende ankarada ortalama şehir içi günlük 60 km yapıyorum.yakıt 7.5-8 lt civarında ama lpgyi pek düşünmüyorum. Bir depo ile 600-650 km yol yapıyor bence yeterli Mesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2016, 09:28:16Toyota Toyan aracı aldığımda (1.5 ay önce) lpg taktırmayı önerdi bir kullanalım sonra bakarız dedim.Onlarda servis harici bir yerde takılırsa araç garanti dışı kalır demişlerdi ama aslı yokmu yoksa bunun.Servis Landrenzo takıyor.
Emme manifoldu motor mudur?
1 gün bile durmayın taktırın Ben de günde en az 50 km yapanlardanım... Tabi şehirdışı filan ile yıllık 20.000 rahat oluyor... lpg taktıralı yaklaşık 28.000 km oldu (1 yıl bile dolmadı aslında taktıralı) ve yaptığım tasarruf ile lpg montaj masrafları çıkardı kara geçmeye başladım bile... Yeter ki kaliteli montaj-işçilik olsun...