0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inşallah tüm ümidim bu yönde. O ustaya bir daha gitmemek için benzinde kullanmayı göze aldım. Şu anda kısa mesafelerde benzin, uzun mesafelerde 8-10 km sonra sabit vites / hız / devirde gideceğim zaman LPG'ye geçiş ile kullanıyorum.Bir de gaz aldığım yeri değiştirdim. Total yerine BP 'den gaz alıyorum. Bakalım duruma ne getirir, göreceğiz?Ankara'da bildiğiniz iyi bir LandRenzo LPG ustası var mı? Başka bir yerde "Erciyes Oto Sanayi Sitesinde Olgun LPG "( ERCIYES TOPLU ISYERLERI SITESI. 9.CAD N0:95 MACUNKÖY - ANKARA ) yi tavsiye edildi. Bende aksi bir şey olmadığı sürece DÖRTNAL ve bu OLGUN LPG'ye gideceğim.
Dörtnal sizi quattro garaja yönlendirecektir ama landirenzoya bakıyorlar mı bilemiyorum
Quattro garage atiker prins e bakıyor birkaç marka daha vardı sanırım. Sırf usta ve yazılım için orada taktırılır.
taktırın hocam en yakın zamanda landırenzo ile anlaşmalılarsa onu taktırın gayet iyi bir marka..zaten italyanlar bu sektörde 1 numara bana göre..prins,brc,landırenzo,lavato,zavoli,romano falan hepsi kalitelidir..hesaplı olanını taktırabilirsiniz..ama sakın atiker falan taktırmayın aracınızın çekişi falan düşer iyice..
Ladirenzo dan uzak durun. 1200-1300 TL civarı Atiker Gold sistem var. %50 daha ucuz.Arıza yaparsa canınız sıkılmaz. Benim araba 63000 km.de yaklaşık 30.000 km. Önce lpg taktırdım. Yakıt hep bilinen yerden aldım. Öyle en ucuz gaz alayim derdim olmaz. Lpg Enjektörlerden 1 i arızalı 3 ü de yavaş çalışıyor , değişmesi gerekmiş. ( önce Ankara Erciyes Toplu İşyerlerindeki Olgun Lpg de enjektör yokmuş. Inanirsan!!! Değişmediler. Sonra şaşmaz a gittim. Sorun orada başladı. ) Landirenzo Servisi her yerde yok. Ve olan servisleri çok bilgisiz. Hele ki Ankara Saşmaz daki Olgun Lpg ana bayiden uzak durun. Adamlar 3 dakikada 5 farklı şey söylüyor. Yelkovandan hızlı bir dönüşü var. Kurumsal değiller. Bana kredi kart çalışmıyor diyor ama başka müşteriden kart çekiyor. En basit düzenekleri bu. Gerisini siz hesap edin. Önce enjektorun biri değişti araç vuruntu yaptı, araba tuhaflaştı. Sonra 4 u değişmedi ya ondan dediler. Ee 4 unu de değiştirin o vakit. Araçta +10yine tekleme, vuruntu var. O zamanda Senin arac bozuk. Zart zurt. Ben de sökün yeni enjektörleri takın eskileri dedim. Kızdım çıktım. İşin garibi eski enjektör ile sıkıntı pek yoktu sadece, arada bir, arac arıza ışığı yakıyordu. Lpg de rölantide çok az titreme vardı. Ama çok az. Başka birkaç ustaya gittim, motor iyi bir sıkıntı yok dediler. Benzinde sorun yok dediler. Lpg kaynaklı ona bakılsın dediler. Benim araca Landirenzo denilen pahalı , kısa ömürlü sistemi söktürüp Atiker taktirdigim da 800 -900 TL a kadar arası tutacak. Atiker Gold da 1000_1100 TL civarı. Tank vs. Olduğu için ucuz. Her türlü 30.000 km gider. Lanidrenzodan iyidir yani. Lnadirenzo enjektör teki 175 TL , 4 ü 700 tl. Civarı. Pazarlıkla 150 *4 600 TL ye alınıyor. Atiler`in 200 tl ye enjektörü değişir. Servisi her yerde var. Siz olsanız ne yaparsiniz?
Yusuf bey landirenzo nun garantisi bitti mi.Bende de landi renzo var şaşmaz daki olgun lpg ve gaziantepteki olgun lpg işlerinde çok özensiz ve bilgisiz.Ayrica birinin yaptığı ayara diğeri bozuk diyor.Benimde 70 bin km oldu sıkıntı yok çok şükür.Ama dediğiniz gibi lpg enjektörleri pahali