Maltepe olabilir, bana da yakın.
Ahmet ve Mesut da onaylayacaktır diye düşünüyorum..
Abi geniş alan ve oturma , otopark yerleri olan yerleri arkadaşlar biliyor sanırım. Rahatça oturup muhabbet etmek için iyi olur..
Çünkü pazar günü arabalar ile oradan başka yere gidemeyiz gibime geliyor

Trafik olduğu için
Maltepeden biraz daha köprüye doğru yaklaşsak daha iyi olmaz mı ? Eğer trafik saati olursa avrupa yakasında oturanlara işkence olur. 9 - 10 kahvaltı buluşması çok iyi olur.
Maltepe bana da uyar ki zaten 7 9 arasi Kalamis yuruyusu yapan biriyim her hafta sonu ve saatin erken olmasi benim icin sorun olmaz.
Bu arada anketi oy kullaninca sonucu goster yaptim.
24 Ocak dedim.
24 ocak sabahi bulusuruz sıkıntı olmazsa. Aksama yolcuyum.
Aile bulusmasimi olur bu aceb yoksa bireysel vs. Cunku cocuklar vs olacak ise havasi temiz kapali mekan olmasi gerekir diye dusunurum
Selamlar,
24 ocak organizasyonu olursa katılmak isterim. Maltepe sahil daha uygun sanki. Şehir dışından gelecek olanlar için kolay adres tarifi ve daha rahat araç parkı imkanı sağlar düşüncesindeyim.
Bu arada T-shirt lerden alamayanlar için katılanlar arasında tedarikçimiz varsa yanında bir kaç tane getirirse süper olur düşüncesindeyim.
24 ocak maltepe banada okey
Tamamdır gibi, başlığı "İstanbuluşma 24 Ocak Maltepe" olarak güncelleyebiliriz sanırım.
İstanbula hayırlısıyla 23 akşam ulaşırsak 24 buluşucaz.
Maltepede tam olarak nerede buluşulacak konusunada açıklık getirelim, yuvarlak içine alınmış haritalı falan görsel yüksek teknolojik paylaşımlarla iyi olur.

Bu arada listeyi doldurmaya devam edelim..
1- Burak Atılgan
2- Tekin Bozbey
3- Bülent Sertkol
4-
her iki tarih de bana uyar abiler
Bu hafta sabah erkenden gidip bir keşif yapayım. Buluşma noktasının fotoğrafını çekeyim. Büyük ihtimal, son yapılan yeni dolgu alanda toplanırız. Büyük bir park yeri var orada ve aynı zamanda arabalar içinde park alanı geniş. İspark bu arada ama gün boyu da kalsan 3 Tl bir şey di bir kaç ay önce. Şimdi nasıl bilemem. Gitmedim epeydir. Karşı tarafında ise cafe'ler var. Fotoğraf çekip ekleyeceğim ve ilk kez gelen için kolaylık olur.
Bu devirde bu kalite..!?
Burak! yaş mı 40 yoksa doğum mu 1940?
Açtığı konuya bu kadar sadakat zor bulunuyor artık..
herhangi bir yerin görselini paylaşmak için google street view üzerinden fotoğraf ekleyebilirsiniz. üstünde paint tarzı bir program ile oynama şansınız da var. açıklayıcı bilgiler eklenebilir.
1- Burak Atılgan
2- Tekin Bozbey
3- Bülent Sertkol
4- Fatih Ayran
5-
Hava kötü olur ise gelirim,
İyi olur ise fındık bahçesinde işlerim var.
Bende takipteyim. Buluşma saatine ve çalışma şeklime göre gelip gelmeyeceğim belli olur.
Bu devirde bu kalite..!?
Burak! yaş mı 40 yoksa doğum mu 1940?
Açtığı konuya bu kadar sadakat zor bulunuyor artık..
Abi 1975 doğum ama ruhum o dönemlerde. 68'li çiçek çocuklardan. Ben böyleyim işte.
Şimdilik net saatimiz ne oldu Burak Abi?
Allah gerek etmesin acil birşey olmazsa 24 Ocak sabahı boşa çıkardım.
Saat 10 gibi buluşmak trafik açısından ve günün diğer yarısını rahat geçirmek için iyi olur diye düşünüyorum.
Saat 10 gibi buluşmak trafik açısından ve günün diğer yarısını rahat geçirmek için iyi olur diye düşünüyorum.
Evet Burak'çım iyi olur. Ben Avrupa yakasından geleceğim, en azından sabah rahatça karşıya geçeyim

Akşam dönüşte nasılsa trafik olacak,alıştık artık

Pazar günü 10 da ordayım ben de. Listeye ekleyebilirsiniz.