0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki istanbulda iyi usta kimdir diye sorayım bi de o zaman candan mühendislikten övgülerle bahsediliyo internette ama bilmem ki nasıldır ya da önerebileceğiniz başka bi yer var mıdır bu üçüncü arabam ilk c4 vardı 2006 ona tüp üzer adamı dedi kime sorduysam aceleyle alınmış bi arabaydı zaten başka sorunlar da çıkınca 3 ayda sattım ikincisi 2006 elantra 3 yıl bindim aldığımda brc takılıydı yani bu işlerle hiç uğraşmadım o yüzden pek bilgi sahibi değilim
Candan mühendislik büyük bir firma. Lovato Marmara bölge bayisi var. Anadolu Yakası Kadosan Oto Sanayi içerisinde. Sorumlusu Mühendis İlker bey. İsterseniz özelden telefonunu gönderebilirim arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.[/quoteValla çok iyi olur abi
2 yıla yakın süredir 2013 model Avensisimle brc my11 kullaniyorum. Kitle 23 bin km yol yaptım. Maşallah sorunsuz geçti. Bundan önce 2 aracima da ayni kiti uygulatmıştim ve memnun kalmıştım. Ikisi de vvti Corolla'ydı. Yani araç lpg'ye uyumlu, kit kaliteli ve işinin ehli bir yere montaj yapilirsa Toyota'nın valvematic, vvti serileri sorunsuz diyebiliriz. Size tavsiyem merdiven altı tamircilerden uzak durun. Sonra arabadan soğursunuz. Yetkili bayilere gidin. Kit tavsiyesi olarak benim siralamam : 1- Brc my 11, 2-Lovato obd 2, 3-Prins silverline. Hangisi bütcenize uygunsa onu taktırın. Başiniz ağrimasın.
Brc kullanıyorum. Kesinlikle obd li kit öneririm. Lovato, atiker vs.Bu arada brc my 11 den ziyade sequent 32 montajlarına başlamış. Ayar için mutlaka servise gidilecek şekilde önlem alınmış. Bize ters yani
Zaten bu gidişin sonu bu abi. Baksana biz bile sisteme müdahale edip her şeyini kurcalıyoruz. Yakında hepsi prins gibi olur. Bakımı pahalı kablosu şifreli vs vs[emoji4]
Çok teşekkür ederim 2 yıl 23 bin km uzun vade denebilecek bi kullanım inşallah bundan sonra da hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla binersiniz arabanıza siz nerede taktırmıştınız lpgyi İstanbul dışı mı
Geç cevap için kusura bakmayın. Kiti Adana'da taktırdım. Burada ikamet ediyorum.