Gönderen Konu: Valvematic & lpg  (Okunma sayısı 12133 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Valvematic & lpg
« Yanıtla #40 : Ocak 31, 2016, 12:24:04 »
Şundan bahsediyorum

Obd li. Olsun İtalyan kit olsun her türlü sorun olmaz inşallah.  Ha yerli atiker de güzel hem fiyat uygun hem yedek parça ucuz tabi sizin biteceğini iş.
Çok değil araçla biraz km yapmaya başlayınca bu konudaki son mesajınız Lovato mu atiker mi yoksa prins mi olacaktır
Abi ben dikenine katlanıcam galiba ya :)
Sağlıkcı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 31, 2016, 12:24:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '13
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 31, 2016, 18:56:23 »
ibrahim kardeş bence vesveseden kurtul git taktır.keşke daha önce taktırsaydım diyeceksin.burada herkes kendi kullandığı kiti tavsiye ediyor normal olarak.hangisini taktırısan taktır bu araçlar usatnın hatasını bile düzeltip yoluna devam eder :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 01, 2016, 18:53:34 »
 :islik:
ibrahim kardeş bence vesveseden kurtul git taktır.keşke daha önce taktırsaydım diyeceksin.burada herkes kendi kullandığı kiti tavsiye ediyor normal olarak.hangisini taktırısan taktır bu araçlar usatnın hatasını bile düzeltip yoluna devam eder :)
Bakalım abi nasip :)
Sağlıkcı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 04, 2016, 11:53:07 »
romano nun şöyle bir avantajı var enjektör sesi sıfır hiç duymuyorsunuz ama servis konusu sıkıntılı tek yere mahkum kalıyorsun  enjektör sesini duymuyacağın bir noktaya takacaklarsa bunun garantisini verirlerse bence brc taktır, ama enjektör sesi bana gelse de rahatsız olmam diyorsan kesinlikle brc taktır . prinsin bakımı da pahalı kendide pahalı bir filtre seti dünyanın parası  idi şuanda nasıl bilemiyorum ama bir ara öyleydi.
2013 model 1.6 Avensis elegant extra
İnci Beyazı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 04, 2016, 12:05:47 »
Yakıt tüketimi de ölçmüş olduk sonunda. 124 TL lik LPG ile 650 km üzeri yol yaptık. bunun 250 km.si şehirlerarası (120 ve üzeri gidildi). Prins taktırdığım için şu ana kadar gayet memnunum. LPG ye geçiş süresi de diğerlerine oranla daha kısa (40 derece ayarlı olmasına rağmen). Prinsi tavsiye ederim. Filtre ücretinin 150 TL olduğunu söylediler ama 20-25binde bir değişiyor, diğerleri gibi 10binde bir değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 04, 2016, 12:21:25 »
romano nun şöyle bir avantajı var enjektör sesi sıfır hiç duymuyorsunuz ama servis konusu sıkıntılı tek yere mahkum kalıyorsun  enjektör sesini duymuyacağın bir noktaya takacaklarsa bunun garantisini verirlerse bence brc taktır, ama enjektör sesi bana gelse de rahatsız olmam diyorsan kesinlikle brc taktır . prinsin bakımı da pahalı kendide pahalı bir filtre seti dünyanın parası  idi şuanda nasıl bilemiyorum ama bir ara öyleydi.
Aynen romano kullanıyorum. Enjektör sesi nedir bilmem kaç kere ayar yapmak için motor çalışırken kaput açtım. Sıfır ses maşallah :) küçük yerde servisi yok lakin parça jet yerde bulunuyor örneğin enjektör ömrü tükendi. Netten alıp herhangi bir gazciya taktirirsiniz tek sorun belki her lpgci de romano kablosu yoktur ki onu 40 tl alıp kendiniz yaparsınız ayarı kafanıza göre
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Efe Fatih
  • Araç: Hilux
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '15
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Şubat 05, 2016, 14:02:19 »
2.0 motorda prins kullanıyorum. enjektör sesi, kalitesi, beyin yapısı ve valvematic motorlar için geliştirilmiş en son yazılım ve kanıtlanmış kusursuzluğu ile prins diyorum.
herkes kendi kullandığı kiti tavsiye eder tabiyki ancak ciddi km yapıyorum(her hafta Konya İstanbul) ve gazın kalitesi dışında hiçbir zaman arabanın lpg'li olduğunu hissettirmedi bana arkadaşlar.