0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte tekrardan aile hekimine gidip devlet hastanesine sevk etmesiyle uğraşmaktan kurtardı polis bey sağolsun. Bilmiyorum, devlet hastanelerinde 50-100 tl alınıyor diye internet haberlerine çıktı.
yeni sağlık raporu aldınız mı aile hekiminden (ikinci defa için demiyorum, bir defaya mahsus) ? yoksa rapor almadan mı hâllettiniz ? gözlük yok diyelim mesela.
2 tl ücretin yatırılacağı vakıf hesabı her yerde farklı geçiyor. bunun doğrusu hangisidir ? ya da halkbank'a gittiğimde polis güçlendirme vakfı dersem kendileri hâlleder mi ? bankalarda veya farklı kurumlarda git gel yaşamak istemiyorum. 13 tl'yi otomatik olarak alıyordur diye tahmin ediyorum.ayrıca çok önemli bir sorum daha var; yeni tip sağlık formu 3 farklı muayene kısmından oluşuyor. ikinci grup sürücü olur onayı için uzman tabip kısmı var. aile hekimi orayı doldurabiliyor mu ? yoksa ilk kısmı doldurup, ikinci grup sürücü olabilir şeklinde not düşmesi yeterli olur mu ? sadece "sürücü olabilir" kısmı işaretlenirse diğer gruptaki araçları kullanma durumu iptal oluyor.
Ben 2 tl yi Vakıfbank'a yatırdım. Gözlük kullanıyorum ama benden göz hekimi raporu falan isteyen olmadı. Sadece imza ya dikkat ediyorlar, çünkü ben oradayken başvuranların birinin imzası lekeli diye sistemden geri dondu. 10 gün geçmeden ehliyetim de geldi.
2 tl için emniyetteki görevli kesinlikle Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfına gönderilecek ve Halkbank ile anlaşmalı sadece dedi. 13 tl de sıkıntı yok zaten de o 2 tl sıkıntı olabilir. Zira sürücü belgesi harcı olarak yatırmıştım internetten o kabul edilmedi. O nedenle en iyisi bankalardan halletmek.Yeni tip sağlık formu doldurdu aile hekimim. ikinci kısımdaki uzman tabip kısmı vs herşey boştu. Sadece kendisine ait kısmı doldurdu. Diğer gruptaki araçlarla ilgili bir ibare göremedim ben, ama emniyet otomatik olarak sanırım kullanabileceği araç grupları diye çıkartmış olacak ki 4-5 tane araç grubu harfi vardı.
Yeni ehliyet için 3 yıl önceki biometrik fotoğtaflarımı kullanabilir miyim. Pasaport için çektirmiştim. Son 6 ay önce çekilmesi gerekir gibi bir şart var mı?Selamlar
16'dan sonra kabul etmeme sebepleri, 2 tl ücretin (bağışın) havale edilmesi olabilir. ben de makbuzlarımı aldım. perşembe gününe randevum var ancak halâ yukarıda bahsettiğim sağlık raporu durumu hakkında kesin bir bilgiye ulaşamadım. en kötü olasılıkla sadece b sınıfı olacak.[/quoteBen aile hekimimden direk aldım. Hastanede bazı kişiler sıkıntı yaşamış. Ama bende sıkıntı olmadı , doktorum ehliyet sınıfını sordu bir de gözlüklü kullanabilir diye not düştü , bu kadar.
ikinci sınıf sürücü olabilir kutusunu doldurdu mu ? yoksa 3 kısımdan en üsttekini mi doldurdu ?
Ben ehliyeti değiştirirken b sınıfını e sınıfına çeviriyim diye düşünüyorum. İntenette biraz araştırma yaptım ama 600-700 tl lerden bahsediyorlar. İşin aslı astarı nedir acaba bilgi sahibi olan var mı?