0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 adet Biometrik fotoğraf Aile hekiminden yeni tip sağlık raporu (1 adet fotoğraf)kimlik fotokopisi (yanınızda götürün ben götürmemiştim tekrar emniyetten çıktım dışarıda çektirdim en güzel yanı üç defa personel girişinden giriş çıkış yaptım hiç kimse bir şey demedi)13 TL ve 2 TL anlaşmalı bankalara yatırılmış dekont ( benim 2 TL yanlış hesaba yatmış polis güçlendirme vakfına tekrar yatırdım)daha önce parmak izi vermedi iseniz 10 parmağın izi alınıyor orada.Hatırlayabildiğim bu kadar.
Yasir bey Aile hekimi Ehliyet sınıfını sordu bende B sınıfı olduğunu söyledim ayrıca emniyet müdürlüğü eski ehliyetimi aldı ona göre verecektir herhalde.
b sınıfı kamyonet kullanabilir ancak minibüs kullanamaz. minibüs için d1 gerekir. yeni ehliyette b sınıfı mevcut sürücüler için aşağıdaki sınıflara ehil olunacaktır:m: 2, 3 ve 4 tekerlekli motorlu bisikletb1: net motor gücü 15 kw'ı, net ağırlığı 400 kg'ı (yük taşıma için 550 kg) geçmeyen 4 tekerlekli motosikletb: otomobil ve kamyonetd1: minibüs (21 yaş sınırı)f: lastik tekerlekli traktör
Bilgiler verilmiş
Bu durumda şimdiki E sınıfı ehliyetin yeni karşılığı ne oluyor? Neleri kapsıyor?
muayene için herhangi bir ücret talep edilmiyor değil mi ?