0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
janta girerlerse süper olur sis farı ve bagaj havuzu alırım diye düşünüyorum..kendim taktırdığımda garanti dışı kalmaz mı araç?
trabzon toyota 52 den aşağı inmiyor hiç bir hediyede vermiyor. Sinirlendim..
Astra'nın yeni kasası ile arasında çok fark var, yine de 1.6 için iyi fiyatı var.
Evet abi opel bunu hep yapıyor zaten Ancak dediğin gibi 1.6 motor seçeneği için fiyat çok iyi.Ama şimdi bi teknik detaylara bakayım dedim iki aracında kendine göre üstün yönü var.Motor olarak 0-100 hızlanması Corolla 1.33 olmasına rağmen 1.6 Astra sedandan sadece 0.7 sn geride, tork olarak biraz geride ama buna ek olarak Corolla 6 ileri Astra 5 ileri manuel şanzımana sahip. E tabi buda hem motor sesini azaltıyor hemde yakıt ekonomisi sağlıyor.Donanım olarak birbirini tamamlayan özellikler mevcut. Corollada arka camlarda otomatikmiş ben Aurisin 1.33ü ile karıştırmışım onuda düzelteyim. Valla çok kafa karıştırıcı bir durum en güzeli dediğim gibi test sürüşü yaparak hangisinin içine sinmesi önemli.
@Serdar Demirci (36387) Hayırlı olsun.Mesaj Birleştirildi: Aralık 17, 2015, 09:16:08@Hakan Alemdar (26065) 1.33 motoru senin kadar kötüleyen yok, kötüleyebilirsin bu doğal hakkın ama sendeki bu ön yargıyı anlamak mümkün değil. Ya 1.33 ile çok acı bir tecrübe yaşadın, ya da tamamen sallıyorsun hangisi merak ettim cevap verirsen sevinirim sen de içini dökmüş olursun ben de meraktan kurtulmuş olurum.
Zaten aracı alan arkadaş hangi güzergahta kullanacağını söylemiş, dediği yerlerde öyle aman aman rampada yok. Ben 1.33 çekmez gitmez diyenlere şaşıyorum. Sonuçta birileriyle yarışmayacaksın. Tek sıkıntı araç sollamalarda biraz zorlanır ki artık duble olmayan yol neredeyse kalmadı gibi.
Onda da sıkıntı yok. İki vites düşür fişekle. )