0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanın kaporasini bugün verdim hayirlisiyla.
52.500 e alacak 2 araba vardı. Opel Astra sedan ve corolla.farkları opel 1.6 idi.yalnız opelin direksiyonu içler acısı. Onunda dışında tasarım harika.corollaya gelince sadece motor 1.33.ama 2.elinin kuvvetli olması.moTor ve nekaniginin kendini kanıtlamış olmasi.ve 3.kez toyota kullanacağım için tercihim toyota oldu.
sevmedim ben astrayı açıkcası. Zevkler tartışılmaz tabi ama corolla çok daha güzel..yanımdan astra geçerken dönüp bakmıyorum ama corollaya bakıyorum
Sanırsam 1.33 Corollanın gösterge panalinden gözünüzü alamadığınızdan etraftaki güzellikleri göremiyorsunuz.Şaka bir yana 1.6 Corollanın motorunun 1.6 Astradan iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama 1.6 Corolla almaktansa 1.6 Avensis alırım o ayrı mevzu.Bence Corolla alacakların 1.6 ya o parayı vereceklerine 1.3 almaları bana da mantıklı geliyor. Bende 1.33 e çok baktım ama ben 49.400 e Astra aldığım da 1.33 Corolla 54.700 dü.
forumda o kadar 1.33 lt corolla kullanıcısı var, 60 bin tl'ye eminim kendileri de almaz. gider astra alırlar. serdar bey, zaman içerisinde izlenimlerinizi aktarırsanız güzel olur. özellikle önceki aracınızla karşılaştırma yaparsanız da fena olmaz. iyi günlerde kullanın.
Hakan Bey 1.33 Corolla şu an kendi sınıfında 50 bin tl ye alınacak en ideal araç. Hem geniş, konforlu hem de Toyota'nın sağlamlık, "Kolay kolay arıza vermez" algısı var. 60 bin tl olsa ya Honda Civic ya da Ford Focus baz donanımlarını alırım. Opel Astra da gösterişli konforlu araç fiyatı da çok uygun ama bana hiç cazip gelmiyor.
bugün farkettim Toyota da artık kar beyazı ve mavi hariç diğer renklerde 750tl fark almaya başlamış.