0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen öyle Ben Oltuda yaşıyorum Erzurum Oltu arasında 2 tane yayla var, hele biri varki adamı bezdiriyor 12km uzunluğunda bir rampa çıkıyorsunuz virajlı bir rampa sırf bu yüzden 2.0 araç aldım belki yüksek vitesle rahat bir şekilde çıkarım diye ancak bu araçla bile 2.vitese düşüyorum(otm.) 1.33ünde aynı şekilde çıktığına inanıyorum. Ama şu toyota 1.33 yerine 1.3 yapsaydı en azından vergi diliminden de bir faydası olurdu o 0.3lük kısım çok kötü olmuş
Kullanım klavuzunu incelemedim henüz. Rodaj hakkında tüm desteğe açığım bide arkadaşlar dışardan sis farı cruise control takılınca garanti bozuluyor mu?
Bence 1.33 Corollada Toyota nın pazarlama hatası var.1.33 deyince insanın aklında net bi şey oluşmuyor.Bakın Honda Civic Hb onda da 1.33 motor var ama 1.4 adıyla satıyor
Güzel bir tespit ama satışları ve ön yargıları ne derece değiştirir ölçmek lazım. Üstelik arada bariz fiyat farkı var.
Antalya Bakırcılar'da 1.33 makyajlı kasanın test aracını gördüm. (Auris)
1.33 corollanın 6 vites olması seni aldatmasın motor zayıf olduğu için 5. viteste bile zor çekiyor 6. vites tamamen gösteriş için konulmuş, hiç ihtiyaç olmuyor zaten 4 vites olsaymış yeterli olurmuş
Corolla 1.33 motorda 99hp güç üretiyor.. benim eski Golf4 1.6 motorda 105hp üretiyordu. yani japonlar yapmış yakıt performans konfor geniş hacim herşey mevcut. 1.6 ile arasında gidişte yakıtta çok bir fark yok. tabiki o biraz daha atik ama arada 12.000tl fark var. gönül ister 1.33 TSI turbo motor ile 120hp üretsin o zaman piyasada rakipsiz olurdu. Aksesuarları dışardan alarak en fazla 5.000tl ye motor hariç 1.33 Corolla Premium hale gelebiliyor konforda üzerine bile çıkıyor. Krom aksesuar : 500tlSis farı : 400tlJant : 1500tl Multimedia : 2000tlCruise Kontrol: 150tlKoltuk ısıtma : 150tlvs.. diye uzayıp gidiyor liste.. hepsine de uyumu var.