arkadaşlar 2010 yılında aldığım İphone 4 telefonumu geçen sene ikinci el olarak sattım.
Geçen sene temiz bir ikinci el İPhone 4s aldım.
Ancak ilk baştan bu yana aynı hesap kullanıcı adımı kullandım.Ara sıra şifre değişikliğide yaptım.
Evde ayrıca kullandığım İPad 4'de var.Bunda da aynı hesabı kullanıyorum.
Ancak 2 haftadır sebebini anlamadığım bir şekilde Apple Store'dan uygulama indireceğim zaman "Apple Uygulama Hesabınız Devre Dışı Bırakılmıştır" uyarısı geliyordu.
Hiç bir şekilde uygulama veya güncelleme yapamıyordum.
Şifreyi defalarca sıfırladım,güvenlik sorularını cevaplayıp değiştirdim ancak nafile olmadı.
En sonunda bugün Türkiye Apple Müşteri Hizmetlerini aradım.
İlk çıkan beyefendi çok yardımcı oldu,ama bağlanana kadar 8 dk bekledim.
Sonrasında olayın sebebini anlayamadı.Güvenlik soruları şunlar bunlar derken 16-17 dk olmuştu bile görüşme.
"Beyefendi hatta kalın,bir üzerimdeki Mrs.Maria ile görüşücem demesinmi!!!
5-6 dk lık bir beklemeden sonra Mrs.Maria ile tanışma fırsatım oldu.Müşteri Hizmetleri Müdür Yardımcıymış kendisi.
Ben hayatımda böyle yardım sever bir insan görmedim arkadaşlar.Cumartesi günü bile o kadar uğraştıki sebebi bulabilmek için en sonunda demesinmi bana
"Bekir bey lütfn hatta kalın İrlanda'ya bağlanıcam" demesin mi?

Noluyoruz dedim bir anda

Benim sorunum Uluslararası bir problem halinemi geliyor yoksa dedim

Meğerse Apple İtunes ve Apple Store güvenlik merkezi İrlanda'daymış.
Burası ile 6-7 dk lık bir görüşmeden sonra tekrar aktive ettiler ve hesabıma kavuşmuş oldum.
Sebebine gelince; uzun süre İtunes ve Apple Store hesabı olan müşterilerin hesabı "Güvenlik Amaçlı" bloke
edilebiliyormuş.
Mrs.Maria'ya göre mail adresinize mutlaka bu konu ile ilgili mail gelmiştir ama gözden kaçırmış olabilirsiniz dedi.
Kendisi o kadar nazik bir hanımefendi ki Sizi mağdur etmişsiz aslında bu nedenle lütfen kabul buyrunuz "İcloud
üzerinden 2 adet bedava albüm hediye ediyorum" demesinmi
Telefonumu kapattığımda konuşma süresi toplamda 41dk 33 sn olmuştu

Halbuki Apple sadece yeni alınan ürünlerine 90 gün süre ile Apple Store ve İtunes desteği veriyormuş.Ancak ben istisna oldum galiba

Az önce hem Apple Türkiye hemde Apple Amerika'ya konu ile ilgili mailimi attım teşekkür amaçlı.
Burdan da tekrar Apple Türkiye'ye KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR!!