0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar,Samsung da İphone da kullanmış birisi olarak elbette cep telefonu deyince İphone ve ötekiler diyorum. İphone'u gömen arkadaşlarım muhtemelen diğer cep telefonu kullanıcıları gibi ince ayar yapmadıklarından bataryasını yetiremiyorlardır. Her zaman İOS işletim sistemi android işletim sistemine göre daha emniyetli ve stabildir. Ben 2007 senesinden beri İphone kullanıyorum ve bu güne kadar bir kere sıkıntı yaşamadım. Ama android kullanıp da virüs bulaşan, donan, kendi kendisini açıp kapatan bir sürü telefon gördüm. Apple servislerinin biraz gıcık oldukları doğrudur. Ama bu gıcıklık adamların kendi ürünlerine olan güvenlerinden kaynaklandığı da bir gerçek. Velhasıl Apple ürünlerini adam gibi kullanırsak zevkinden yanına yaklaşılmaz. Diğer cep telefonlarını gömmüyorum ama bence İphone ve ötekiler diyorum. Diğer telefonları kullanan arkadaşlarımın fikirlerine de saygım sonsuz.
Tam tersini düşünüyorum android ve diğerleri.her türlü kişileştirme root vs bunlar çok kolay. kullanmayı bilmeyen güncelleme bile yapmayan arayüzü farklı programlarla açmayı denemeyen insanlar için android çöptür haklısınız. biraz kurcaladığınızda ne kadar kullanşlı ve müdahaleye açık bir sistemolduğu görülebilir.ios stabil olabilir çünkü kişileştirmeye kısıtlı izin verir ben ne verirsem onu alırsınız fazlasını vermem der hal böyle iken windows ta stabildir.
İphone 6 plus ın şarj süresi çok çok iyi direk marka olarak şarj süresi kıyaslanmamalı model olarak kıyaslanmalı anında şarjı biten sony de var anında stabilitesi bozulan sony de var ama anında stabilitesi bozulan apple cihaz duymadım. Ayrıca 6 ayda bir amiral gemisi duyuran bir markanın cihazının alınması taraftarı değilim habire yeni z modeli duyuruyorlar bu yüzden çabuk değer kaybediyor cihaz 2. Elde ilk çıktığında 2000tl verenin günahı ne?
son sürüm güncellemeye gerek yok ipad kullaniyorum güncelleme yapmiyorum onda bile ki note 2 güncelleme almiyor ilk aldigimda şarji dahada iyi gidiyodu apple in fiyat politikasi bana uymuyor 128 gb lik 6s 6splus fiyatlarina araba aliniyor motor aliniyor ha ama burdaki en önemli nokta ihtiyacina göre alma ihtiyacin varsa al kullan ama olmiyanda aliyor olanda aliyor gereksiz yere bidahada büyük konuşmiyim sıfır telefon almam fiyat çok fark ediyor
Yenisini almak zorunda bırakmıyorlar bir telefona 4 yıl güncelleme veriyorlar ayrıca 4s ios 9 u bile çalıştırıyor alt komşumda var ufak tefek kasmalar var bırakın kassın o kadar 5 yıllık telefon hangi 5 yıllık android cihaz hâlâ en güncel sürümü kullanıp kasmıyor? Ya da 5 yıllık güncel sürümü kullanan android cihaz var mı? Bu arada iphone 5 kasmıyor şu an kullanıyorum. İphone 6 plus az para demiyorum yorumlarıma bakarsanız anlarsınız fiyatını hak etmediğini bile söyledim ama ülkemizde vergiler ve dolar kuru yüzünden ucuz telefon yok malesef s6 edge s6 edge+ ya da xperia z5 premium çok mu ucuz? Ülkemizde herşey pahalı. Ama brodway fiyatına diye kötü olduğunu söyleyemez kimse o cihazın onu demek istiyorum. Ayrıca ikinci el fiyatını düşünürüm insanlık hali satmam gerekebilir ve bir sürü parayı z3+ a verdikten 6 ay sonra z5 çıkar z3+ ın sıfır fiyatı düşerse koyar adama. İphone 6 nın apple store fiyatı 6s çıkmasına rağmen düşmedi. Ayrıca maddi durum meselesi sonuçta, ben biriktirmiştim bayağı bir para telefona gitmese başka birşeye gitcekti telefonum da kırıktı o yüzden aldım yoksa maddi durumum neye el verse onu alırdım. Ve ben aldığımda dolar kuru yüzünden zam da gelmemişti.
samsung S2 i9100 android 2.3 sürümü ile çıktı şu an istersen 6.0 sürümünü yükleyip kullanabilirsin. hatta ondan önceki efsane samsung s i9000 modelinede Android 6.0 Marshmallow yüklenebiliyor.Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2015, 11:26:11ayrıca samsung telefonların 2.el ederleri çok makul. hala iphone 4 e 1000 lira isteyenler var ama samsung s4 400 civarı satılıyor. ülkemizde 100 dolarlık iphone 3000 lira verecebilecek insanlar bi hayli çok malesef.