0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Apple sözün bittiği yerdir benim için, Steve Jobs dünya tarihine Apple ile geçmiş bildiğim dahi insanların en üst sıralarındadır. Iphone kullananlar başka bir markaya geçtiğinde mutlaka bir gün pişman olup geri dönmüştür.
Ben telefonu ihtiyacım olan programları yükleyerek kullanıyorum.Telefonların üzerinde oynama yaparak bir takım şeyler yaparak kullanımdan bahsediliyor ne olduğunu da bilmiyorum. Nedir bu oynamalar?Telefon bu oynamalar sonunda mantı mı açıyor, aracın yakıt değerlerini mi düşürüyor vb. Ne yapılıyor gerçekte merak ettim.Zamanında 10'un üzerinde Apple ürünü almış biri olarak Apple'ın kullanımı daha rahat kullanışlı geliyor bana. Bende şu an I pad 1 ve Sony Sgpt tablet var. Aksesuar ve ek ürünler bakımından Sony çok cazip. 2012 yılında tablete 1.200 aksesuarlarına da 800 TL vermiştim. Bunlara rağmen I pad kadar kolay ve rahat kullanıma sahip değil.Apple ürünlerinde bulunan gizli Safari kullanımı mükemmel düşünülmüş bir özellik
İphone nun stabil çalışmasının en önemli sebebi donanıma göre yazılım yapmaları.ondandır ki şuan iphone 5 ler ciddi ciddi kasıyor.ilk akıllı telefonum samsung du.çıkan güncellemeleri sürekli yaptım ve cihaz 6 ay sonra mesaj atarken bile takılıyordu.şuan asus kullanıyorum ve cihaz çok iyikesinlikle samsung ve apple(kullandığım için söylüyorum) yeni bir model çıkardığında eski modeli güncelleme adı altında bitiriyorlar...
Hımm şifre uygulaması değişikmiş.