0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok geçmiş olsun, en azından toyota türkiye ye mail atabilirsiniz. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Cumhuriyet Mahallesi E5 Yanyol No:11 Kartal 34876 İSTANBUL Haftanın 7 günü hizmet veren Toyota İletişim Merkezi (0212 354 0 354) aracılığıyla, Toyota tarafından satılan tüm ürünlerin özelliklerinden Toyota Bayileri'ne kadar her türlü bilgiye ulaşabilir, talep, görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. musteri.iliskileri@toyota.com.tr
Bu ses kaçıncı vitesten sonra oluyor.2010 kasa corollamda ayna mahriti dişlisinde arıza vardı.garantiside bitmişti.Ama benimkini ücretsiz değiştirmişlerdi.
3. viteste başlıyor. 4. ve 5. viteslerde de devam ediyor. vites ve hız yükseldikçe ses tizleşip inceliyor. 3. ve 4. viteste 2000 devir civarı başlıyor. 5. viteste 3000 devir civarında net duyuluyor.Mesaj Birleştirildi: Aralık 15, 2015, 21:01:19 Komple şanzıman mı değişmişlerdi yoksa iç parçaları mı?
Ayna mahrutiyi değiştirmişlerdir, benim 2011 olan araçta tokullar servis değiştirdi ses kesilmişti,2012 aracımdakini Balıkesir Altan servis değiştirdi, ses daha da çoğaldı, sonra bir daha söktüler, yine gitmedi, sonra şanzıman komple değişecek dediler, aynı sizinki gibi, 4 aydır hiç bir ses soluk çıkmadı, zaten aracıda satmış bulundum, şu an ki almış olduğum araba 19.000 de şimdilik hiç bir ses yok, ama aynı seri araba olduğu için olm ihtimali var, hatta garantisi de bitiyor 15 gün sonra, garantisini de uzatmayı düşünmüyorum, nasıl olsa pek bir işe yaramıyor.
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda nihayet sonuç belli oldu. Toyota Türkiye garantiden şanzıman değişimine onay verdi.