0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen Kaan bu grafikleri demiştim. Ayarın çok güzel gönül rahatlığıyla güle güle kullanırsın inşallah
Güzel olacak tabeee
Arkadaşlar Merhaba;Bir süredir @Murat Köse (28015) abi ile benim aracın ltft ve stft değerleriyle uğraşıyoruz öncelikle burdan tekrar murat abiye teşekkürü bir borç bilirim saolsun ne zaman yardım istesem kırmadı Murat abiden öğrendiğim şekilde bayram tatilinde uzun yolda kendi yaptığım ayar sonrasında aldığım log kaydını sizinle de paylaşmak istedim sanırım ilk denemeye göre fena olmadı yorumlarınızı bekliyorum.
Ule karşı komşum çıktın, çıkmasaydın bulaşmazdım sana Arkadaşlar, Batuhan da Denizlide nam salmış brc Atiker satan bir yere montajını yaptırdı ama malesef ki ne yapsak bundan iyisini yapamayız çünkü nozülleri küçük ilk kablo ile bağlandığımızda ltft 20 22 gibi artı değerde idi ve stft hala daha arttırmaya çalışıyordu ama garibim anca bu kadar arttırabilmiş map harita değerleri şu anda tahminim 200 lü değerleri geçmiştir. Yani kısacası nam salmış çok iyi denen yerlere bile gitsek demek ki bilinçli gideceğiz. Ne takıyorlar ne yapıyorlar falan. Hatta o markanın yazılımını falan öğreneceğiz ki bir anormallik varmı onlar montaj yaparken fark edeceğiz.
abi hangi nozul kullanılmış? bizde C nozul var mesela
Abi haritadaki bu 200lü dediğin değer neyi ifade ediyor, enjektörün açık kalma süresi falan mı yoksa dakikadaki püskürtme sayısı gibi bir şey mi?
Kat sayı gibi birşey benzin enjeksiyon süresinden lpg enjeksiyon süresini hesaplamak için gereken bir katsayı büyük olması nozülün küçük kaldığını ufak olmasıda büyük kaldığını gösteriyor.
Abi benimkiler B nozul, hiç değiştiresim yok, ayarla uğraşmak istemediğimden. Harita 180-190 dı hatırladığım, basıncı arttırınca daha da düşüyor. Sendeki tabloya göre tam sınırdaydı ya bizim motor, oradan avutuyorum kendimi
Evet nozul küçükse basınç arttırıyorlar kurtarsın diye. Bilmiyorum ne olur nasıl olur ne iyidir.
Günaydın arkadaşlar.Programın acemisi olarak bu sabah gerekli programların kurulumunu hem bilgisayara hem android tabanlı cep telefonuna yükleyip @Kaan Kara (29002) 'nın yardımlarıyla gerekli ayarlarıda yaptım.Şu anda pc başındayım.az önce araba ile hem düşük hem yüksek devirli yaklaşık 10 km lik bir yolculukta yapıp kayıt topladım.TorqueLİnk programına verileri aktardım.şimdi x ve y ekseni denen iki tane bölüm var.Burada sflt ve ltfs denen değerleri(yanlış yazmış olabilirim) ben göremiyorum.Bir yerimi yanlış yaptım acaba?
Şu mesele aklıma takıldı benim nozul küçüklüğünün zararı var mıdır acaba araca veya lpg kitine bilen var mı ki???Kime sormak lazım bu konuyu murat abi fikrin var mı?
evet eklemiştim.Fuel trim bak 1 long ile fuel trim bank 1 short term oranladığımda çıkan grafik budur
Basınç yüksek olduğu için zararı olabilir enjektörlere, nozül küçük geldiğinden basıncı yükseltmişler Mesaj Birleştirildi: Eylül 25, 2016, 13:19:09Bekir hocam dosyayı zipleyerek foruma ekleyebilirsiniz Ayrıca stft ltft yi ayrı ayrı kullanın, y ekseni stft x ekseni record plot yada devir olacak şekilde gibi