0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motor sıcaklığı önemsiz. En az 15 dakika yol yürümüş araçtan değerleri alıp paylasin. Diğer türlü sizi yanıltır. Tecrübe ile sabittir
dediğiniz gibi hemen kayda başlamadım bi 10dk falan yol yaptıktan sonra kayda başaladım.bu sefer +4-4 aralığındaydı.geziden sonra rölantide 3 er dakika lpg de ve benzinde bekledim lft de bi değişiklik olmadı hep +2,3de sabittidosyayı da ekledim
Son verilerinizde sıkıntı yok gibi görünüyor. Ama ilk paylaşımınızdaki o düşük LTFT değerleri tuhaf.
Ben de obd cihazi aldim. Torque programini telefona kurdum.araca da baglandim ama neye bakmam gerektigini, nasil kayit yapılacağını bilmiyorum
STFT ayarlarım çok iyi. Ama obd olmadığından ve kullanım süresi arttıkça LTFT yukarılara çıkıyor, bir ara aküyü resetlemek şart, ayar yaptırmak istemiyorum 2000 devir üstünde çok iyi değerler çünkü.
Az once 10 15 dk turladim kaydi baslat demistim ama torque klasorunde log yok.
stft değerinin ltft'siz bir önemi yok ki mutlu. ltft 20 stft 0'da olabilir. neydi formül : stft+ltft=0
Talat ben de çalışan v1.5 abimin xtrailine bağladığımızda çalışmadı. Hatta bağlanmadı bile