0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte bu cihazMesaj Birleştirildi: Kasım 23, 2015, 20:10:54Hayret yüklemeyi becerdim
Kaan ben o konudan hiç bi şey anlamadım. Bize sadece navigasyon çalışsın yeter. Acaba mümkün mu
Burdaki özellikler biraz farklı. Gerçekten Toyota firması çok garip valla şimdi daha iyi anladım. 113 kusur bin tl para verilip alınan araca ekran koyup nav. Tusuna basinca calismasin. Sebebi ise navigasyon modulumudur ne zimbirtidir koyma. Gerçekten hayretlik ve ibretlik bir olay.Madem modül koymayacaksin o tuşu ne diye koymussunuz mubarekler. Hadi diyelim modül lazım 1800 veya 2000 tl gibi bir fiyat tutar deniliyor yani servis bile kesin bir fiyat bilgisi veremiyor. Bu kadar pahalı olmasındaki mantık nedir. Alt tarafı 10 dolarlık çin malı bi modül. Bu araba firmaları türk müşterilerini keriz yerine koymaktan ne zaman vazgeçecek. Neden canım memleketimde tüketici hakları veya mahkemesi veya otomobil federasyonlari yeni satılan bir aracı satışa sunulmadan önce test edip böyle dandik dundik şeyleri yakalayıp rezil etmiyor satışa uygun değildir diye karar veremiyor. Sonuçta 85 milyonluk bir müşteri var. Yazık gerçekten yazık. Yalın üretim diye çak gitsin
Hiç Toyota Touch 2 with Go yu kullandınız mı? Aracın satış fiyatının 113 olması o aracın 2.0 olmasından kaynaklı. Faturasına bakılırsa araç bedeli bayaaaaa düşüktür Ekrana navigasyon tuşu koyulması daha iyi değil mi? Adamlar isterseniz orjinal donanım olarak takabiliyorlar. Diğer markalara örnek vereceğim. X ve Y markalar dokunmatik ekranlarında sadece müzik imkanı sunuyorlar. Daha sonradan arka kamera eklenip aktif ediliyor, buda ilave bir ücret. Navigasyon mu istediniz? Eee gelin yükleyelim yok. Komple ekran değişiyor ve Toyota gibi güncelleme desteği yok. Servisler merkeze yönlendiriyor. Merkez biz bilmeyiz servis bilir diyor. Kaç kişi başka markanın CEO suyla rahat bir şekilde iletişim kurabiliyor? En hızlı şekilde geri dönüş sağlanıyor? Güncelleme bize pahalı neden geliyor? Bütün avrupa haritası veriyor. Ben bahar ayına doğru ekrandan daha çok verim almak için Android box ekleyeceğim. Uzun yolda daha iyi olacak, ELM327 yi Touch ekrandan kontrol edeceğim, video izleyeceğim müzik dinleyeceğim. Yaza doğruda navigasyonumu da güncellerim. Neden herşeyin bir bedeli olacağı kabullenmiyor anlamıyorum. Go eklentisi ile verilen hizmet ve haritanın kalitesi OEM ürünler arasında en iyilerinden. Buna emin olabilirsiniz