0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Androidde Sony i tek geçerim abi. Sakın LG ye bulaşma derim. Bende G2 var. Anormal hareketleri var cihazın Servise gidip her seferinde farklı bir sorunla geri gelmesi de cabası oldu. Maddiyatım kaldırsa kesinlikle bir gün daha kullanmam bu telefonu. Z serilerinde sadece z1 de kamerada siyah noktalar çıkyordu. Onun dışında hiçbir Z serisinde problem duymadım ben. Gayet şık, sade arayüzü var. Ve bu sade arayüz sayesinde işlemcinin yorulup da telefonun zaman zaman kasma yapma süresi de uzun zaman sonra ortaya çıkıyor diğer Android cihazlara göre.
katılıyorum dediklerine harfi harfine. Z2 yi geçen eylülde almıştım. En ufak sıkıntı yok takılma yaşamadım.S3 ü 2012 de alıp 2014 eylüle kadar kullanmıştım, 6. ayda takılmalar başlamıştı.
Geçen Eylülde aldım G2 yi. Kasmalar var. Ocakta bu enteresan hareketleri için servise gitti. 2 ay boyunca 3 defa servise gidip farklı bir sorunla geri geldi cihaz. Bu 3 seferde de komple formatlanmış halde gelmesine rağmen şuanda ciddi anlamda kasıyor sık sık. Ahh elime bi para geçse affetmeyecem gözünün yaşına bakmayacam da fakirliğin gözü kör olsun
Bence de para iadesi isteyin.
Para iadesini iste dicem de, uğraştırırlar.
Bi Apple değil ki bu LG Adamlar direk telefon değiştiriyolar
Elmalanın o vakit. [emoji3]
İki üst mesajımda Fakirliğin gözü kör olsun demiştim ama
Açıkçası diğer konudaki yorumlar faydalı oldu arkadaşlar. Bu yüzden android araştırmaya başladım. Sony de fena iş çıkarmamış görünüyor. Z3 compakt ile Z5 compakt mantıklı görünüyorlar. Bakalım vereceğiniz bilgiler daha nasıl şekillendirecek. Bu arada verdiğiniz bilgilerin hepsi, tek tek gerçekten çok kaliteli. Symbian'dan da henüz vaz geçmiş değilim, inatla devam etmeye çalışıyorum her ne kadar telefonun gösterdiği güncellemeleri sertifika vs uyarısı vererek yapmıyor olsada. Zaten bu da ayrı ve güvensizlik oluşturan bir konu. Sonuçta satılan ürüne en azından 10 yıl destek verilmeli.