0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kompakt telefonlar arasında en özgürlükçü sony, sadece telefonu küçültüyorlar. Ama diğer üreticiler samsung lg telefonu sadece küçültümüyorlar, donanımı da kısıtlamaya giriyorlar. Hala dahili hafıza 8 gb minilerin 1bin tl üstünde para ver. Hafıza yetersiz olsun. Sony compact olayında rakipsiz ama tüketici hala piyasaya göre hareket ediyor.
Tüketici piyasaya göre etsin ne güzel işte, her yerde karşılaşılmayan ürünler kullanmak ayrıcalıktır. Mazda'yı boşuna mı seçtim..
Z3 Compact'ın bendeki ilk intibası olumlu. Fakat 4K video çekemedim. Açıkçası performansını merak ediyorum.
10 yıl konusunda haklısın ama günümüz tüketim toplumunda 10 yıl bir ürünü kullanırsak satıcılar zarar eder. Burdaki amaç da tam olarak bu zaten. Bir arabanın kullanıcı kitapçığında kullanım ömrü 10 yıldır yazıyor. Gerisini düşün artık.
Başlıkta belirtilen telefonlar çok pahalı.Yazık günah.Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2015, 19:21:33Z5 Compact üstelik 4.6 inç. Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2015, 19:22:56Diğeri de 4.6 inç.
10 yıl neredeee. Çoğu firma senede 1 yeni ürünlerini çıkartıyorlar. Sony'de ise bu süre 6 ay.
Sektörümle ilgili bir konu olduğu için şunu diyebilirim piyasada telefon markası olarak iki marka vardır birincisi apple ikincisi sony ve ikisinin servis prensipleri de hemen hemen aynı sonyde de değişim mevcut z3 compakt güzel cihazdır fakat sonye yakışmayan bir ekran görüntüsü var biraz daha spot telefonların ekran görüntüsünü andırıyor çok dikkatli bakılırsa ve z3 serisinde hem büyük z3 te hem de compakta çok dikkat edilirse görülebilecek arada gelip giden bir müddet sonra kalıcı olan mavi bir yansıma var ve bu ekranın alt kısmında oluşan bir yansıma garantiye gönderilmesi durumunda da direkt değişim oluyor ama artıları da çoktur sonynin kaliteli cihazdır açıkçası
Ekran kalitesisizliği aşikar. Sanki ekranı Çinliler yapmış:-) bizim millet için telefonun albenisi olacak. Ekrana bakınca can alıcı renkler olacak .Önemli olan o. Sonyde o kadar yıl ekran işinde. Ekran olayı sonye yakışmıyor.
XperiaZ ya da nokia harici bir telefonda Here Map kullanan var mi?Bildigim kadari ile Android sistemlere beta olarak veriyor, nedir eksigi ya da kisitli ozellikleri acaba. Here mapa alternatifleriniz nedir, sanirim en saglikli navigasyon here map.
Z5 compact kullanan var mi, arti ve eksileri nelerdir?Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2016, 12:29:30Sonrasinda X serisi olacak ve sistem, urun gami degisecek sanirim