0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amma çok alternatif var ya, bende hanıma almayı düşünüyorum ama böyle ha bu telefon iyi dediğimde 100₺ gibi üstünde bi başka alternatif telefon çıkıyor. Bu sefer ona bakıyorum yine bi 100₺ daha üstünde başka bir alternatif. Valla acayip kararsız kaldım bende. Sony de ya m5 aquada yada c5 ultrada kronik bir sorun var gibiydi. Kilitlenme falan gibi. Parasına göre seçip donanım haberde yorumlara bakıyorum. Ama böyle yapıncada telefon alasım gelmiyor. İos hiç düşünmüyorum zaten, windows ta öyle bi tane var zaten kendi kullandığım adam olacak ama mağazası sıkıntı. Androidden başka alternatifim yok. Lenovo ya odaklanmış durumdayım, içimden mi4 lte geçiyor, windows kurulabildiği için ama onda da genişletilebilir hafıza yok.
Aman diyeyim Ufuk hocam, o kadar para verme sakın o telefonlara. Windows10 iyi olsada uygulama sıkıntıları çok. Adam gibi uygulama yok, bankalar falan uygulama yapmıyor nerdeyse. Ben çok pişmanım aldığım için, ama atsan atılmaz satsan satılmaz. Ben öyle telefona çok para vermem, yazık günah.Astoria doğmadan öldü,sıra islandwood denende. Microsoft kendine uygulama yapacağına başkalarına uygulama yapıyor. Kendisine özel hiç bir uygulaması kalmadı. Hakan hocayı takip ediyorum, ben en fazla 1000₺ diyorum maksimum 1200-1300₺ olabilir kaçmaz fırsatsa
Arkadaşlar bugün telefonu aldık, sony xperia c4 elimizde patlamasa bari Mediamarkt teknosa 999₺ bimeks 1019₺ .155₺ bipara iadesi var.860₺ gibi bir fiyata geliyor. Sesi güzel, kameraları iyi ekranı güzel canlı. Oyun falan oynamayız zaten, internete girsin, fotoğraf kalitesi iyi olsun dedim. Güncelleme alma sıkıntısıda yokmuş. Android 6 alacakmış. Arttırılabilir hafızasıda var. 16 gb üstünde depolama 2 gb ram var. İş görür bu fiyata benim için. Bilgi olsun diye yazdım. Bipara olayıda bugün sonmuş
1000₺ benim için psikolojik sınırdı, bipara olayı kamçıladı beni ya bakalım. 155 ₺ lik bir şeyler bakayım Talat bir yığın g4 var, lg ve samsung modelleri bana uzak olsun. Lenovo alacaktım ama baktım ailede benden başka herkes soğuk telefona. Neyse aldık artık[emoji38]Cavit abi, pahalı telefonlar bana göre değil. Oyun falan oynamadığımdan pahalı birşeye gerek yoktu. Hanıma dedik ama kendime almışım gibi konuşmaya başladım
Selam, xperia z5 açılış ekranı çok ışık saçıyor, açılış ekranını değiştirmenin yolunu bilen var mı?
Hakan Bey, bildiğim kadarıyla Ayarlar- Ekran- parlaklık düzeyi diye ayarlanıyordu yani ayarlar bölümüne girerseniz o sizi yönlendirecektir.
Selam, Android 7.1.1 için bazı programlar güncellenmiyor, örneğin Zoom. Bunun sağlıklı (yeni telefon dışında) çözümünü bilen var mı?