0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İkinci el piyasası gerçekten yüksek ve sene sonu kampanyaları sebebiyle sıfır alıp uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Toyota avensis premium 1.6 dizel için 96.000 fiyat verdiler mesela dahada ineriz en son bize dönün dedi bir bayi, ikinci elleri malum sitede bu fiyattan satılıyor
1.4 lpg li insigniaya bakabilirsiniz birde o fiyat aralığında alınabilir
dizel ve otomatik denince iş kendiliğinden tıkanıyor. doğuş grubunu da elemişsiniz. golf'ü kaçırdığınız kötü olmuş. her işte bir hayır vardır. focus desem içi pek geniş değil, fiyatları da uçuk. ikinci el olarak 1-2 yaşında c5 olabilir, citroen'e sıcak bakarsanız tabi. bunun dışında ikinci el makyajlı jetta comfortline dsg daha ihtiyaçlarınıza yönelik bir araç gibi geliyor.
Hiç sormayın çok kötü kaçtı. Satan beyefendide passat siparişi vermiş teslime az kalmış ve passatı teslim alacağı bayi 63.000 TL fiyat vermiş.Kendiside 1-2 bin fazlası fazladır diye son anda 69.000 dan 66.000'ya fiyatı çekti.Hemen aramam lazımdı, 15 dk bekleyince bir başkasına 64.500 e söz verdiğini ertesi güne kadar opsiyon tanıdığını söyledi ve araç gitti.C-5 e baktım ama dış görünüşü beni cezbetmiyor.her aksamı elektronik.garanti 2 yıl. Bir sorunda cüzdanımla başbaşa kalırım korkusu var. Tercih ettiğim araçlardan opelde 2 yıl ama en azından Alman.fransız kadar elektronik aksam yok en azından.hyundai 5 yıl.oda ordan bir artı kazanıyor.Ford rakiplerinin donanımında ve motor seçenekleri ile 100.000 Tl üzeri liste fiyatı.baktığım gibi eledim malesef.jetta wv firmasının ekmeğini yiyen üvey evlat gibi.golfün kalitesinin çok altında bir araç benim kişisel görüşüm.Değmez o araca diye düşünüyorum.inceleme fırsatı bulduysanız golfle ikisi arasında hissedilir bir fark var.
makyajdan sonra bazı dokunuşlar oldu. bu yüzden makyajlı jetta yazdım. golf size uyuyorsa tabii ki golf'ü tercih edin. süspansiyonundan yalıtımına kadar birçok noktada fark var ama jetta da kötü bir araç değil. dizeli bluemotion değil sanırım. o fark da enerji geri kazanım mekanizmasından ibaret. benzinlide hepsi eşitlendi ancak dizelde jetta eu6 daha gelemedi sanırım.şartlar ikinci el audi a3 1.6 lt tdi için de elverişli. sportback kesin olur, sedan da biraz zorlamanız lâzım. attraction + advance paket olanlardan alabilirsiniz. ambiente gibi üst donanımlar 6 haneli rakamlara geçer.
Jettaya kötü demek istemedim, bu anlam çıkmasın.Golfü tercih ederim demek istedim.ikinci el araca sıfır araç parası vermek istemiyorum açıkçası.85.000 civarı 2. El araç almam şu iki alternatif varken.en azından onun ayarında olmasa bile sıfır araç olsun benim olsun mantığı ağır basıyor ki 2. Elde temiz, düşük kilometreli ve fiyatı makul araç bulmak hakikaten çok çok zorlaştı.malum siteyi hatim ettim. Temizleri sıfır fiyatına satılıyor neredeyse.
ben astra derim. pahalı olsa da her yönden i30'u ezer. ayrıca i30 kaç yıllık tasarıma sahip. bir de fiyat garantisi verememelerinin sebebi yeni yılda ötv %5 artacak, bu yüzdendir. yani alacağınız araçlara en az 2-3 bin tl daha zam gelir. son araç olayına sistemden mi baktılar bilmiyorum ama başka bayilerde mutlaka araç vardır.
İ30 wagon mu olacak? Astra sedan mı olacak? Yoksa bagaj olarak sizi tatmin etmezler