Gönderen Konu: Siz olsanız hangisini seçerdiniz?görüşlerinizi bekliyorum.  (Okunma sayısı 5075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
Ynt: Siz olsanız hangisini seçerdiniz?görüşlerinizi bekliyorum.
« Yanıtla #40 : Kasım 20, 2015, 08:41:50 »
Yorumlarınız için teşekkürler Bekir Bey. Biliyorsunuz megane4 gelecek az bir zaman kaldı. birde sw araçlar bana hitap etmiyor açıkçası.megane4 ve yeni civiği görmek isterdim ama yetişmedi.
Bagaj konusunda haklısınız hatcback araç yetersiz kalacak farkındayım.günlük kullanımda uygun olacak ama izmir-istanbul yolculuklarımızda sıkıntı çıkaracak.Aslında durum birazda şu açıklayayım.eşim 509 litre bagaja sahip avensisi doldurmayı başaran güzide bir insan :D hatta ön yolcu koltuğu, tabanlardaki bos yerleri bile doldurabildiği ve beni strese soktuğu için hatcback aracı alıp ben onu strese soksam diye düşünüyorum :D ki bunu ciddi ciddi düşünüyorum.yani ben hatcback aracı alıp keyfime bakacağım.yılda 2-3 kere o bagaja ihtiyacım olacak dersek ben vazgeçmeye hazırım.öyle hissetmeseydim zaten astrayı baştan elerdim. Şu golfle, passat için hafta sonu bir bayiye en azından gitmem lazım.passatın dizeline güç yetmiyor zatende benzinlisini deneyip değip değmeyeceğine, içime sinip sinmeyeceğime karar vermem lazım.
passatı bayide bulursanız test edersiniz :D
3 ay sonra falan gelir sanırım en erken...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 20, 2015, 08:41:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 20100
  • Model Yılı: '12
  • 51 kere teşekkür etti
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 20, 2015, 10:02:39 »
İhtiyaç varsa hitabete bakmamak lazım ki
Forumdan tanıştığım Tuncay Şahin abinin Versosu var. Ailesi büyüyünce E12 HB 1.6 Sol Corollasını satmış Verso almış
Herşey ihtiyaç ve talep dahilinde. Belli bir zamandan sonra hitabete bakılırsa seçim yanlış olur
Wagon araç ailelerin işini görecek niteliktedir
Wagon satılmaz diye korkuyorsunuz anladığım kadarıyla. Her araç elbet satılıyor. Hızlı satılan Toyotalar bile iyi makul fiyatta olmasına rağmen bekliyor. Bunlar nasip kısmet. Aracı satınca değeri düğmesin diye almamak lazım

Görüşünüze saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum öncelikle ama wagon araç yerine sedan D sınıfını tercih ederim. SW araçlar hakkında herhangi bir önyargım yok ama zevkle kullanmakta önemli.Severek kullanmakta, her yerede aile babası modunda gitmek istemiyorum açıkcası :D.Yoksa ihtiyaçlar elbette önemli dediğiniz gibi ama bu işin birde içine sinmesi, zevk vermesi kısmı var.
Bu arada geniş bagaj hacmi derken 100 litrede olsa - 1000 litrede olsa bizim o bagaj dolar taşar.İmkanlar bizde ihtiyaçları belirler olmuş.Bunu değiştirmek lazım bence ki yukarıdada bahsettiğim gibi günlük kullanımda yeter bagaj hacimleri hepsinin yeterli olur.Asıl sıkıntı senede 2-3 kere şehirler arası yolculuklarda çekilir ki benden yana sıkıntı yok.Hanım düşünsün :D

passatı bayide bulursanız test edersiniz :D
3 ay sonra falan gelir sanırım en erken...

Bilmiyorum hafta sonu gidince bulursak deneriz, bulamazsakda yapacak birşey yok.İstanbulda 10dan fazla bayi var. Test etmedende almak istmem.
Ama aralık sonuna 1.4 Tsi 125bg mt Comfortline beyaz renk teslim yapabiliriz dediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • 51 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Kasım 21, 2015, 13:27:45 »
Plazada benzinli passat yok, test sürüşü için dizel otomatik önerdiler gerek yok dedim.
Beyaz Golf 7 Highline 1.6dizel 110ps düz vites 82.650 dediler.Golf için 2017 sonu kasa değişimi öngörülüyor. 
Beyaz Astra K 1.6 Dizel Otomatik Dynamic için 82.400 fiyat aldım. Son durum bu ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bu ikisinden birini seçeceğim artık hayırlısı olsun, Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 21, 2015, 18:13:56 »
Dizel olsun ekonomik olsun diyorsanız kia ve hyundaiden uzak durun :) Bence qashqai ve kadjarı inceleyin.

Sedan yada sw alacaksanızda megane 4ü beklemenizi öneririm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Kasım 21, 2015, 19:31:52 »
sonkarda 94 muydu 84 muydu hatirlamiyorum hilux vardi onu alirim ben olsam :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 21, 2015, 20:01:36 »
sonkarda 94 muydu 84 muydu hatirlamiyorum hilux vardi onu alirim ben olsam :)
Bende yazacaktım da abartılı olur diye yazmadım:-) Plazaya gidince en can alıcı Kırmızı Hilux duruyor:-)Reklamıda çok güzel olmuş.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • 51 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Kasım 21, 2015, 22:59:35 »
Dizel olsun ekonomik olsun diyorsanız kia ve hyundaiden uzak durun :) Bence qashqai ve kadjarı inceleyin.

Sedan yada sw alacaksanızda megane 4ü beklemenizi öneririm :)

Malesef kadjar 1.5 dizel otomatik baz bersiyona ve qashqaiye para yetmiyor.
Hilux gerçekten güzel ama İstanbul gibi kalabalık bir yerde minik bir tankla gezmek bana göre değil, kırmızı renkte gerçekten çok yakışmış ama benim için fantazi olur.reklamına dikkat ettiyseniz eğer hem doğa hem şehir aracı imajı yaratmaya çalışmışlar.

Avensiste bile park yeri sorunu çok yaşadım,  :-\ gecenin bir vakti başka mahalleye park etmek zorunda kaldığım çok olmuştur. 15 dakika sokak sokak arabaya yer aradığım.Hiluxü alırsam çok küfür yerim gibime geliyor zira bu aracın çıkamayacağı kaldırım yok, ve ben kaldırıma araç park edenlerin  :kötü: herzaman kulağını çınlatmışımdır  :islik:

%70 ibre astradan yana, yarın son kez gidip detayları konuşacağım.
Opel Astra V 1.6 CDTi vs VW Golf VII 1.6 Tdi BlueMotion vs Ford Focus III 1.6 TDCi vs Hyundai i30 1.6 CRDi vs Peugeot 308 II 1.6 BlueHDi vs Honda Civic 1.6 i-DTEC Karşılaştırması.

http://www.zeperfs.com/...3902-4471-5835-4653.htm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Kasım 22, 2015, 07:44:53 »
Bence fokus hepsini döver  :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu