0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten tam bu yüzden yazdım Avensisin bagajından sonra bu size yetmez stepne çıkartmak fln hiçbiri kurtarmaz Deposu kapılarla beraber çalışıyor. Kapılar kilitli ise depo kilitli, açınca depo kilidi açılıyor. Depo kapağını ittirip açıyorsunuzKilitlerde alman mimarisinin eseri. Sonra bizim Casio saate kızıyorlar Mesela koltuklar hep siyahtır yada koyudur açık renk yoktur. Bunlar hep disiplin Bence Kia Ceed wagon bakmanızı tavsiye ederim. Alt yapısı i30 ile aynı diye biliyorum. Motorda aynı hatta şanzımanda aynıAma bagajı fevkaladenin fevkinde Yada Seat Leon wagona bakabilirsiniz. Ama doğuş araçlarına bakmıyorsunuz diye okudum yukarıda. Tabiki tercih meselesi. Ama baktığınız araçlarda bagaj ve klasman sizi çok çok üzer
Geçtiğimiz pazar opel odak ta opel forumu özel olarak Astra K testi vardı. Bende gittim ama muhabbet etmekten ve vaktim kısıtlı olduğundan aracı test edemedim. Test edenlerin görüşleride sizinle hemen hemen aynı. Bagaj küçülmüş ve benzin depo kapağı gözümüze büyük geldi diye [emoji1] Ama sedancılar hariç bir çoğu şuan eski astralarını satıp yeni Astra K almak için sıraya girmiş durum da Farum da Astra dan i30 a geçmiş arkadaşlarda mevcut ama memnun kaldıklarını pek söyleyemem. Otomatik dizel i30 ların çok yaktığını söylüyorlar uzun yolda 7 litreden bahsediyorlar.
Herkes seferber olmus ve bence cok guzel cevaplar.Olasiliklari gidip gormeden elemeyin bence.Kia ya bence de bakin. Kadjari da inceleyin. Astrayi daha fazla bayiye sorun. Corollaya da bakin.
Bence Honda CR-V ve Citroen C4 Picassoya bakın Önemli olan satış sonrası. Siz aldınız, bunun bakımı parça masrafı derken astarı yüzünü geçer 2009 model BMW 525D nin bir disk ve balatası işçilik dahil 1500 tl. İkinci el temiz almak mantıklı olsa bile ya sonrası? O araçların lastikleri run flat, tane fiyatı 400 tl civarıÖnemli olan alırken yada satarken değil, kullanırken ki durum
Bu arada Passatı tavsiye eden arkadaşlarımız gerçekten çok. Kafamda inat etmeyip onuda değerlendirmem konusunda bana uyarıda bulundular bir nevi ve bir bayiye en azından sormam gerektiğini düşündüm.Avekten aldığım fiyarlar.(arayada Golfüde sıkıştırdım.)2015 Model Beyaz Golf Highline 1.6 dizel Düz Vites Beyaz Aralık Sonu Teslim 84.000 dediler (Liste Fiyatı 90.000) Bu kasa ne zaman makyajlanacak yada kasa değiştirecek?Fiyat uygun geldi bana otomatik değil ama zaten dsg problemleri çözülmüş olsada o riske ben giremem 2015 Model Beyaz Passat 1.4 125bg Düz Vites Trendline 74.5002015 Model Beyaz Passat 1.4 125bg Düz Vites Comfortline 85.0002015 Model Beyaz Passat 1.4 125bg Düz Vites Highline 100.900 (Beni aşar)Comfortline ulaşılabilir bir araç passatta ama 1.4 125bg düz vites bu araç şehir içi 6.8 yakıyor görünüyor. 9-10 ları görürmüyüm acaba.Avensiste bile 7.5 - 8.5 arasında değişmekteydi LPG taktımadan önce.(çok sakin kullanımla )
Passat 1.4 tsi trendline sitede 77bin civarı. 74.5 fiyatını showroomda mı vermişlerse. Fiyat iyi passat düşünebilirsiniz. Ben superB ciyim. Ama rağbet passata 2. Elide çok iyi.
Ahmet bey benzinli olarak motor seçeneği ne olursa olsun istanbul içi içim 8 - 10 lt tüketim garanti. Ama passata göz kırpmışken 1.4T 140 Bg İnsigniayı da değerlendirin derim. Baz donanım da dahi tatmin edici özellikleri mevcut.
Abi hazır passatı düşünmeye başlamışsın trendline düşünme derim http://binekarac.vw.com.tr/yeni-passat-donanim-euro6.aspx bu linkte donanımlar var comfortline seni tatmin edecektir, highline zaten aşar demişsin ki gerek yok o artıların bazılarına o fiyat için. Yakıtına bi şey diyemeyeceğim ama şöyle söyleyim 2014 1.2 tsi 105 hp 6 ileri manuel jetta da km de 30 kuruşun altına inemedik biz. Basarsan 35 kuruş oluyordu daha fazlasını da görmedim Ankara trafiğinde ama Ama sürüş olsun hızlanma olsun 1.4 d4d corolla var şu an bende bu araçtan iyiydi bile diyebilirim. 1.4 tsi motoru olanlar 1.2 den daha çok performasn ve daha düşük yakıt tüketimi aldıklarını söylüyorlardı ve euro 5 motordu şimdi sizin alacağınız euro 6 bunun yakıt tüketimine faydası ne kadar olur bilmiyorum açıkçası. Bir de reklamlarda dost drive diye bir kampanya duymuştum abi, sitede de var galiba dilerseniz bir inceleyin belki daha fazla indirim olur belli mi olur Her şey gönlünüzce olsun Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
cr-v'nin 2.2 lt ctd-i dizeli var baktığınız model yıllarında. belli bir sene sonlara doğru üretim de otomatik vitesli.sizin koşullarınızda golf'ü alır çıkarım. yılbaşından sonra da gelen zamla fiyatların uçuşunu arkama yaslanır izlerim. passat da iyi ama ekonomi ve donanım olarak golf iyidir. eu6 110 hp oldukça az yakar. şimdi manuel olunca da astra devreye girebilir. manueli daha ucuz olacaktır ve bulma ihtimâli daha fazladır. burada iş size kalmış artık ancak 2015 yılı bitmeden almanız faydanıza olacaktır.
listedekilerden olacaksa eğer astrayı tercih ederim ama otomatiği ne kadar güvenilir olur dizelde bilemem ancak bütcem o civarlarda olsaydı leon fr veya superb düşünürdüm.
@Ahmet ATALAY (32866) bey niye Renault Megane 3 SW düşünmüyorsunuz?Türkiyede satılan SW'lar arasında en çok bilineni hem 1.6 130 beygir dizel edc otomatik seçeneğinde var ve donanım olarak çok iyi.Hem aile arabası hemde çocuklu adamın arabası olsun diyorsanız bi kere Hatchback kasaların hepsini baştan eleyeceksiniz.opel astra ile hyundai i30 arasındaki seçimim benim kesinlikle i30 yönünde olurdu.Vw passat 1.4 comfortline D segment olarak seçilebilir bütçenize göre.Ancak C segmente iniyorsanız Megane 3 SW ilk seçenek olmalı.