0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aşık olursunuz auris 7 lt yakıyorsa 8bucuk 9 yakar... 80000e harika bir araca binmis olursunuz...
Yakıt konusu evet oldukça fazla yakar insignia forumlarında bakabilirsiniz. Ama turbo motorun uzamasi insanı şımartan donanımların olmasi ve D sınıfının konforu bence bu aracı almak için iyi bir nedendir sıfır alacaksanız galiba yenilerde süspansiyon falan da ayarlaniyor yani konfor da zirve yapan bir aractir.
faruk çalışkan (5960 Faruk bey ciddimisiniz :)Tam anlamadım.
Abi sen yola girmişsin şimdiden hayırlı olsun diyorum. Tavsiyem bi kullanman aracı. Sonra Auris gibi olmasın Yakıt gerçekten bu yılda üretilen bir araca göre fazla ama senin yaptığın kmye göre dokunmaz. Benim bir de tavsiyem kullanırken yol bilgisayarından anlık tüketimi kapatın İkinci olarak da rengi kesinlikle mavi olsun. Lansman rengi olan kahverengi de güzel ama inci beyazı corolla gibi sıktı bence artık
eu6 versiyonu abartıldığı kadar yakan bir araç değildir. özellikle şehir dışında auris ile fazla fark yapmaz. insignia ile 24 saat testi için randevu oluşturup bir günlük deneyim yaşayabilirsiniz. istanbul'da epey sıra vardır ama size kalmış. bir de yeni yıla geçildiğinde elde kalan insignia araçlarda muazzam indirimler oluyor. şubat-mart aylarına doğru 10 bin tl kesin oynar ama istediğiniz aracı bulabilir misiniz bilmem. renk seçme şansınız fazla olmayabilir.
Hakan Aydın (11165 Hakan bey dediğiniz gibi fazla renk alternatifi kalmamış,telefonda bayan 2 renk var dedi,aynen indirimler son sürat gidiyor,aralık ayında daha çok indirim olurmu bilmem.
1.4 turbonun bu araca yakıtı kadar performansı yeterli olacaktır. 1.6 turbosuna bindim yüksek süratlarda. 4000 bin km yapacaksanız 1.6 turboda olur. Skoda 1.4 tsi superbyi kullandım opel insingina 1.6 turboya bindim. Bana atiklilik olarak 1.4 tsi daha atik geldi koltuğa yapıştırıyor. 1.4 tside Çift turbo olduğu için galiba. İnsigniaya aşık olduysanız başka bir şey suberB 'ye baktınız mı? Baz paket 70bin lira ama 1.4 tsi Superb test edin derim.