Gönderen Konu: Opel insignia  (Okunma sayısı 5295 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Opel insignia
« : Kasım 18, 2015, 18:22:11 »
Merhaba arkadaşlar,mevcut aracımı (1.33 auris 2014 model 7000km.) takas ile verip,yerine 1.4turbo 140hp almak istiyorum. İşlerimin çok yoğun olmasından dolayı,ancak telefonla bir kaç bayiyi aradım,ve 80000.tl fiyat aldım.Bu aracı almak istiyorum, bir çok seçenekten sonra zorda olsa bu araçta karar kıldım.   

Siz değerli arkadaşlarında fikirlerini almak isterim,ne dersiniz opel beni üzermi?Arabalar hakkında teknik olarak bilgim yok,satacak olduğum araçtanda belli olduğu üzere ;)Siz arkadaşların tavsiyesini almak istiyorum,yanlış yoldaysam söyleyin arkadaşlar :)İnsignia tipi çok hoşuma gitti,Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler                       

Toyota Club Türkiye

Opel insignia
« : Kasım 18, 2015, 18:22:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
Ynt: Opel insignia
« Yanıtla #1 : Kasım 18, 2015, 18:27:52 »
Aşık olursunuz :) auris 7 lt yakıyorsa 8bucuk 9 yakar...  80000e harika bir araca binmis olursunuz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 18, 2015, 18:32:40 »
Aşık olursunuz :) auris 7 lt yakıyorsa 8bucuk 9 yakar...  80000e harika bir araca binmis olursunuz...
faruk çalışkan (5960 Faruk bey ciddimisiniz :)Tam anlamadım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 18, 2015, 18:32:42 »
Yakıt konusu evet oldukça fazla yakar insignia forumlarında bakabilirsiniz.
Ama turbo motorun uzamasi insanı şımartan donanımların olmasi ve D sınıfının konforu bence bu aracı almak için iyi bir nedendir sıfır alacaksanız galiba yenilerde süspansiyon falan da ayarlaniyor yani konfor da zirve yapan bir aractir.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Kasım 18, 2015, 18:35:32 »
Yakıt konusu evet oldukça fazla yakar insignia forumlarında bakabilirsiniz.
Ama turbo motorun uzamasi insanı şımartan donanımların olmasi ve D sınıfının konforu bence bu aracı almak için iyi bir nedendir sıfır alacaksanız galiba yenilerde süspansiyon falan da ayarlaniyor yani konfor da zirve yapan bir aractir.
Talat Serkes (28471) Talat kardeşim,senede 4000km yapıyorum,yakıt o yüzden çok önemli değil, :) Sadece gaza bastınmı,koltuğa yapıştırsın :)Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 18, 2015, 18:42:52 »
Offf yaaa büyük zevk şu koltuğa yapıştırma :tamam: :tamam: Hayırlı olsun şimdiden  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 18, 2015, 18:46:14 »
faruk çalışkan (5960 Faruk bey ciddimisiniz :)Tam anlamadım. :)
Ciddiyim :) Auristen biraz fazla yakar ama 80000e c segmenti arac yerine d segmenti harika bir araca binmis olursunuz... Performans beklentinizi rahatlıkla karşılayacak bir araç... Bütün gözleri uzerinize cevirecek kadar da yakışıklı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 18, 2015, 18:55:26 »
Abi sen yola girmişsin şimdiden hayırlı olsun diyorum. Tavsiyem bi kullanman aracı. Sonra Auris gibi olmasın  :D Yakıt gerçekten bu yılda üretilen bir araca göre fazla ama senin yaptığın kmye göre dokunmaz. Benim bir de tavsiyem kullanırken yol bilgisayarından anlık tüketimi kapatın :D İkinci olarak da rengi kesinlikle mavi olsun. Lansman rengi olan kahverengi de güzel ama inci beyazı corolla gibi sıktı bence artık
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Kasım 18, 2015, 19:06:50 »
Abi sen yola girmişsin şimdiden hayırlı olsun diyorum. Tavsiyem bi kullanman aracı. Sonra Auris gibi olmasın  :D Yakıt gerçekten bu yılda üretilen bir araca göre fazla ama senin yaptığın kmye göre dokunmaz. Benim bir de tavsiyem kullanırken yol bilgisayarından anlık tüketimi kapatın :D İkinci olarak da rengi kesinlikle mavi olsun. Lansman rengi olan kahverengi de güzel ama inci beyazı corolla gibi sıktı bence artık
Yasin Yılmaz Fidan (23089)Yasin kardeşim test sürüşü yapacak zamanım yok :) sen anla artık :)yol bilgisayarını kapa demişsin ,o kadar çok yakar diyorsun :D Renk mahogany kahvesi diye bir renk var,yada hakim grisi,beyazda fena değil. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 18, 2015, 19:13:42 »
eu6 versiyonu abartıldığı kadar yakan bir araç değildir. özellikle şehir dışında auris ile fazla fark yapmaz. insignia ile 24 saat testi için randevu oluşturup bir günlük deneyim yaşayabilirsiniz. istanbul'da epey sıra vardır ama size kalmış. bir de yeni yıla geçildiğinde elde kalan insignia araçlarda muazzam indirimler oluyor. şubat-mart aylarına doğru 10 bin tl kesin oynar ama istediğiniz aracı bulabilir misiniz bilmem. renk seçme şansınız fazla olmayabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 18, 2015, 19:26:08 »
BEnde avensis alırken insignia ile arasında çok gidip geldim daha 4 5 ay önce benim aldığım zaman avensis 10.000 tl daha ucuzdu ve insignialar lpg ile uyumlu değildi yakıtı beni üzeceği için uzak durdum birde 80.000 bine alacağınız edition elegance modeli gerçekten donanım olarak zayıf bir araç.İnsignia ile baya test sürüşü yaptım anladığım kadarıyla performans istiyorsunuz alırken paraya biraz daha kıyın ve 1.6 170 hp lik olanını alın ilerde gene doymazsanız chip ile 200 hp yaparsınız aracı.Yeni kasa avensisin 90000 bini bulduğu yerde kesinlikle şuan alınabilir  bi araç insignia ama biraz sert ve konforsuz yol tutuşu tabikide buna paralel yüksek adaptif şase falan var ama onlarda opsiyon hep onları alırsanız fiyat ucuyor.Uzun lafın kısası alınabilir bir araç fiyatı şuan için uygun eskiyen kasa olduğundan dolayı mondeo ve passat fiyatlarına baktığımızda kesinlikle düşünülmeli

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2015, 19:29:28
Son olarak birde alacaksanız kesinlikle manuel alın aracı opelin otomatiği cidden kötü eski tip tork konvertörlü baya yavaş bi şansıman.1.6 132 hp manuel avensis ile 1.4 turbo otomatik insigniayı kalkışta rahat tokatlayabilirim dsg falan gibi değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Kasım 18, 2015, 19:30:18 »
eu6 versiyonu abartıldığı kadar yakan bir araç değildir. özellikle şehir dışında auris ile fazla fark yapmaz. insignia ile 24 saat testi için randevu oluşturup bir günlük deneyim yaşayabilirsiniz. istanbul'da epey sıra vardır ama size kalmış. bir de yeni yıla geçildiğinde elde kalan insignia araçlarda muazzam indirimler oluyor. şubat-mart aylarına doğru 10 bin tl kesin oynar ama istediğiniz aracı bulabilir misiniz bilmem. renk seçme şansınız fazla olmayabilir.
Hakan Aydın (11165 Hakan bey dediğiniz gibi fazla renk alternatifi kalmamış,telefonda bayan 2 renk var dedi,aynen indirimler son sürat gidiyor,aralık ayında daha çok indirim olurmu bilmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 18, 2015, 19:36:22 »
Hakan Aydın (11165 Hakan bey dediğiniz gibi fazla renk alternatifi kalmamış,telefonda bayan 2 renk var dedi,aynen indirimler son sürat gidiyor,aralık ayında daha çok indirim olurmu bilmem.

aramadıysanız basın-ekspres yolundaki ve cevizlibağ'daki bayileri aramanızı tavsiye ederim. içinde bulunduğumuz yıla ait araca çok fazla indirim yapmazlar ancak 2016'da 2015 model aracı daha ucuza alırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 18, 2015, 19:38:43 »
1.4 turbonun bu araca yakıtı kadar performansı yeterli olacaktır. 1.6 turbosuna bindim yüksek süratlarda. 4000 bin km yapacaksanız 1.6 turboda olur. Skoda 1.4 tsi superbyi kullandım opel insingina 1.6 turboya bindim. Bana atiklilik olarak 1.4 tsi daha atik geldi koltuğa yapıştırıyor. 1.4 tside Çift turbo olduğu için galiba. İnsigniaya aşık olduysanız başka bir şey suberB 'ye baktınız mı? Baz paket 70bin lira ama  1.4 tsi Superb test edin derim.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 18, 2015, 19:49:45 »
Bu araba bayağı yakar söyleyeyim. Bir de tabii ki beklentiye bağlı ama T yazması sizi aldatmasın. Öyle koltuğa yapıştırma beklemeyin, kullandım. Araba 1200 kg. Neskar'daki bir tanıdığım vasıtası ile 2 gün aldım test ettim hem bu modelini hem de dizelini. 200 tork var. Katalogda şehir içi 7 yazar , ama şehirlerarası ancak yakalayabildim. 11-12 yaktım ben şehir içi. Otomatiği hiç yok bildiğim kadarıyla. Bir de 83 ten aşağı vermiyorlardı siz iyi fiyat almışsınız.

Tabii ki son karar sizin. Gidin test edin ve karar verin. Herkesin beklentisi farklı sonuçta.
Camry 3.5

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 252 kere teşekkür etti
  • 712 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 18, 2015, 19:54:14 »
yılda 4000 mi ? kapıda çürümesi için araba değiştirmenize gerek yok ki. ev yada arsa alın bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 18, 2015, 19:56:59 »
1.4 140 hp liğinin 0-100 değeri 10.9 öyle arkaya yapıştırma tabiki olmıycak tek avantajı düşün devirde tork veriyo turbo sayasinde ama benim avensisin bile 0-100 10.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Kasım 18, 2015, 19:57:17 »
1.4 turbonun bu araca yakıtı kadar performansı yeterli olacaktır. 1.6 turbosuna bindim yüksek süratlarda. 4000 bin km yapacaksanız 1.6 turboda olur. Skoda 1.4 tsi superbyi kullandım opel insingina 1.6 turboya bindim. Bana atiklilik olarak 1.4 tsi daha atik geldi koltuğa yapıştırıyor. 1.4 tside Çift turbo olduğu için galiba. İnsigniaya aşık olduysanız başka bir şey suberB 'ye baktınız mı? Baz paket 70bin lira ama  1.4 tsi Superb test edin derim.
Barış Ergün (28982) Barış bey bu iş çok zor,bir sürü model var karar vermek zor oluyor,Astra k,Passat,Focus arasından tipi hoşuma gittiği için İnsigniayı seçtim ;) Skoda da güzel .Ayrıca bu işler tiple olmuyor derseniz,saygı duyarım :D Dediğim gibi teknik konularda bilgim yok,araç yolda kalsa,anlamam,servisi ararım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Kasım 18, 2015, 19:58:39 »
http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/insignia_specsheet_01.2015.pdf

Burdan teknik verilerine ulaşabilirsiniz ama siz beğendiyseniz aracı gerisi teferruattır ama çok bi performans beklemeyin o araçtan üzülürsünüz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 13800
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 18, 2015, 20:11:13 »
1.4 turboyu Insignia olarak bilmiyorum ama astra da çok güzel gidiyordu ve 7.0 civarı yakıyordu
Edition elegance Insignia nin en boş versiyonu olarak gözüksede life auris ten kat kat donanımlıdir
Karar sizin ama 80000 liraya çok daha güzel 2. el araçlar alınabilir(mercedes c180)
LİFE 1.33 COROLLA