0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu araba bayağı yakar söyleyeyim. Bir de tabii ki beklentiye bağlı ama T yazması sizi aldatmasın. Öyle koltuğa yapıştırma beklemeyin, kullandım. Araba 1200 kg. Neskar'daki bir tanıdığım vasıtası ile 2 gün aldım test ettim hem bu modelini hem de dizelini. 200 tork var. Katalogda şehir içi 7 yazar , ama şehirlerarası ancak yakalayabildim. 11-12 yaktım ben şehir içi. Otomatiği hiç yok bildiğim kadarıyla. Bir de 83 ten aşağı vermiyorlardı siz iyi fiyat almışsınız.Tabii ki son karar sizin. Gidin test edin ve karar verin. Herkesin beklentisi farklı sonuçta.
1.4 140 hp liğinin 0-100 değeri 10.9 öyle arkaya yapıştırma tabiki olmıycak tek avantajı düşün devirde tork veriyo turbo sayasinde ama benim avensisin bile 0-100 10.3
yılda 4000 mi ? kapıda çürümesi için araba değiştirmenize gerek yok ki. ev yada arsa alın bence.
1.4 turboyu Insignia olarak bilmiyorum ama astra da çok güzel gidiyordu ve 7.0 civarı yakıyorduEdition elegance Insignia nin en boş versiyonu olarak gözüksede life auris ten kat kat donanımlıdir Karar sizin ama 80000 liraya çok daha güzel 2. el araçlar alınabilir(mercedes c180)
öncelikle araç 1438 kg. 1200 falan değil. 1200 kg d sınıfı araç olmaz. hantallığı, ağırlığından kaynaklanabilir ilk kalkışta. daha sonra üzmez. illâ ki pişman olmayayım derseniz bence astra 1.4 lt turbo alın. 10 bin tl cebinizde kalır, aracı satana kadar o parayla yakıt alır bakımlara sokarsınız. hem de yeni bir araca binmiş olursunuz.
@Yucel Gezgin (31335) Yücel bey insigniada şu anda 24 saat testi var.. kendi aracınızı teslim edip 24 saat boyunca test sürüşü yapabiliyorsunuz.. Burada yapılan yorumlar tabi ki çok değerli ancak sonuçta herkesin zevki beklentisi farklı olduğundan sizin için en doğru kararı 24 saat sonunda kendiniz vereceksinizdir..
Abi bence bir şekilde 5 dk nı ayırıp bayiye git ve 24 saat insigniayı kullan derim ben. Sonra pişman olmak da var. Hatırladığım kadarıyla Aurisi de test etmeden almıştınız
Haklısın yasin test etmeliyim,yarın arayıp test randevusu alayım bari,ayrıca bir müşterim honda civic arabasına beni oturttu,çok güzelmiş ya aklımı çeldi Ne zor işmiş kardeşim ya
Gerçekten çok zor iş abi Ya biz gibi telefondan Auris hazırlayın parayı havale ediyoruz diyeceksin ya da kafayı yeme düzeyine gelerek araştırmalarla bir karara varacaksın. Bu 24 saat olayı gerçekten çok iyi oldu. Mesela şuan bizim burda yazdığımız cümleleri okumakla vakit öldürmek yerine İnsigniayı kullanıyor olsan daha faydalı olur senin için.
Yasin kardeşim uzun mesaisi olan bir mesleğim var,şu saatte hala çalışıyorum,mesaim gece 01 00 de sona erecek.
1-Civic almayın yeni kasa çıkacak. Yazık olur. Ve civic ile insignia yı kıyaslamamak lazım. Sınıf farklı bir kere. 2- 24 saat testinde sadece 1.6 CDTİ AT var. Ama donanım ve karıştırma nasıl olduğunu görmek açısından alın test edin derim. 3- Yine kişisel bir tavsiye... Eğer yılda 4000 km yapıyorsanız bence Mercedes alın ve keyfini çıkarın. Sizin için en doğru seçim bu olacaktır.
bayiye kadar zahmet etmeyin madem yoğunsunu... buyrun link http://insigniaile24saat.com/02_page.php kendimi opel çalışanı gibi hissettim bi an
Mercedes düşünürseniz benim araç da satılık randevuyu iptal edin