Gönderen Konu: Opel insignia  (Okunma sayısı 5297 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 116 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
Ynt: Opel insignia
« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2015, 20:14:00 »
Bu araba bayağı yakar söyleyeyim. Bir de tabii ki beklentiye bağlı ama T yazması sizi aldatmasın. Öyle koltuğa yapıştırma beklemeyin, kullandım. Araba 1200 kg. Neskar'daki bir tanıdığım vasıtası ile 2 gün aldım test ettim hem bu modelini hem de dizelini. 200 tork var. Katalogda şehir içi 7 yazar , ama şehirlerarası ancak yakalayabildim. 11-12 yaktım ben şehir içi. Otomatiği hiç yok bildiğim kadarıyla. Bir de 83 ten aşağı vermiyorlardı siz iyi fiyat almışsınız.

Tabii ki son karar sizin. Gidin test edin ve karar verin. Herkesin beklentisi farklı sonuçta.
Mustafa POLAT (23167) Mustafa bey öyle çok büyük beklentim yok,zaten hızlı araç kullanmıyorum  :) Kalkışta biraz atik olması yeterli.Şu anki aracıma göre daha iyi olur kanısındayım ;)ama 11.12 litrede çokmuş  :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2015, 20:14:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 18, 2015, 20:15:26 »
1.4 140 hp liğinin 0-100 değeri 10.9 öyle arkaya yapıştırma tabiki olmıycak tek avantajı düşün devirde tork veriyo turbo sayasinde ama benim avensisin bile 0-100 10.3

hocam 0-100 de şanzıman aralığı konuşur.
atmosferik avensisle bu araç kalkışta ilk 10 saniye kafa kafaya gitse de 12.saniyede insignianın plakası uzaklaşır da uzaklaşır.

aracın torku ve gidişini anlamanın en iyi yolu 60-120  80-140 aralığında hızlanmasına bakılır ki insignia 2 gömlek üstündür bu konuda
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Kasım 18, 2015, 20:16:03 »
yılda 4000 mi ? kapıda çürümesi için araba değiştirmenize gerek yok ki. ev yada arsa alın bence.
Anıl Köksal Bayburt (3104) Anıl kardeşim yerden göğe kadar haklısın,ama gel çocuklara anlat bunu :D

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2015, 20:24:58
1.4 turboyu Insignia olarak bilmiyorum ama astra da çok güzel gidiyordu ve 7.0 civarı yakıyordu
Edition elegance Insignia nin en boş versiyonu olarak gözüksede life auris ten kat kat donanımlıdir
Karar sizin ama 80000 liraya çok daha güzel 2. el araçlar alınabilir(mercedes c180)
Oguzhan  Çağdas (35283) Oğuzhan kardeşim,2. elden hiç anlamıyorum,haklısınız 2.el çok güzel araçlar var,ama anlamak lazım :)Biraz garantici olduğumdan şimdiye kadar aldığım araçlar hep sıfırdı,Belki zarar ediyorum satarken ama ,gerçi bu hayat şartlarında daha hiç zarar etmedim ;)her ay zam geliyor araçlara ama bu ilk zararım olacak heralde :lol:Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 18, 2015, 20:34:55 »
öncelikle araç 1438 kg. 1200 falan değil. 1200 kg d sınıfı araç olmaz. hantallığı, ağırlığından kaynaklanabilir ilk kalkışta. daha sonra üzmez. illâ ki pişman olmayayım derseniz bence astra 1.4 lt turbo alın. 10 bin tl cebinizde kalır, aracı satana kadar o parayla yakıt alır bakımlara sokarsınız. hem de yeni bir araca binmiş olursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 18, 2015, 20:40:42 »
@Yucel Gezgin (31335)  Yücel bey insigniada şu anda 24 saat testi var.. kendi aracınızı teslim edip 24 saat boyunca test sürüşü yapabiliyorsunuz..

Burada yapılan yorumlar tabi ki çok değerli ancak sonuçta herkesin zevki beklentisi farklı olduğundan sizin için en doğru kararı 24 saat sonunda kendiniz vereceksinizdir..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Kasım 18, 2015, 20:45:41 »
öncelikle araç 1438 kg. 1200 falan değil. 1200 kg d sınıfı araç olmaz. hantallığı, ağırlığından kaynaklanabilir ilk kalkışta. daha sonra üzmez. illâ ki pişman olmayayım derseniz bence astra 1.4 lt turbo alın. 10 bin tl cebinizde kalır, aracı satana kadar o parayla yakıt alır bakımlara sokarsınız. hem de yeni bir araca binmiş olursunuz.
Hakan Aydın (11165)Hakan bey astra k benimde hoşuma gitmişti,aslında bende yeni çıkan araçtan yanaydım,sonuçta yeni kasa,Aslında 1.6 alırım demiştim kendi kendime 1.33 den sonra dizel alırım demiştim :D bu kendi kendime dediklerim ara sıra aklıma geliyor ;)İnsignianın 2. eli nasıldır bilmem ama bu araba alma işi çok zor kardeşim. >:(

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2015, 20:48:07
@Yucel Gezgin (31335)  Yücel bey insigniada şu anda 24 saat testi var.. kendi aracınızı teslim edip 24 saat boyunca test sürüşü yapabiliyorsunuz..

Burada yapılan yorumlar tabi ki çok değerli ancak sonuçta herkesin zevki beklentisi farklı olduğundan sizin için en doğru kararı 24 saat sonunda kendiniz vereceksinizdir..
Fehmi Şahin (22771)Fehmi bey haklısınız test yapmalıyım,bayide test aracımız hazır buyrun gelin dedi ama hiç zamanım yok,deli gibi çalışıyorum :lol:İlginize teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 18, 2015, 20:57:11 »
Abi bence bir şekilde 5 dk nı ayırıp bayiye git ve 24 saat insigniayı kullan derim ben. Sonra pişman olmak da var. Hatırladığım kadarıyla Aurisi de test etmeden almıştınız
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Kasım 18, 2015, 21:03:28 »
Abi bence bir şekilde 5 dk nı ayırıp bayiye git ve 24 saat insigniayı kullan derim ben. Sonra pişman olmak da var. Hatırladığım kadarıyla Aurisi de test etmeden almıştınız
Haklısın yasin test etmeliyim,yarın arayıp test randevusu alayım bari,ayrıca bir müşterim honda civic arabasına beni oturttu,çok güzelmiş ya :D aklımı çeldi :D Ne zor işmiş kardeşim ya ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 18, 2015, 21:10:14 »
Haklısın yasin test etmeliyim,yarın arayıp test randevusu alayım bari,ayrıca bir müşterim honda civic arabasına beni oturttu,çok güzelmiş ya :D aklımı çeldi :D Ne zor işmiş kardeşim ya ;)
Gerçekten çok zor iş abi :) Ya biz gibi telefondan Auris hazırlayın parayı havale ediyoruz diyeceksin :rofl: :rofl: ya da kafayı yeme düzeyine gelerek araştırmalarla bir karara varacaksın. Bu 24 saat olayı gerçekten çok iyi oldu. Mesela şuan bizim burda yazdığımız cümleleri okumakla vakit öldürmek yerine İnsigniayı kullanıyor olsan daha faydalı olur senin için.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 18, 2015, 21:23:36 »
Gerçekten çok zor iş abi :) Ya biz gibi telefondan Auris hazırlayın parayı havale ediyoruz diyeceksin :rofl: :rofl: ya da kafayı yeme düzeyine gelerek araştırmalarla bir karara varacaksın. Bu 24 saat olayı gerçekten çok iyi oldu. Mesela şuan bizim burda yazdığımız cümleleri okumakla vakit öldürmek yerine İnsigniayı kullanıyor olsan daha faydalı olur senin için.
Yasin kardeşim uzun mesaisi olan bir mesleğim var,şu saatte hala çalışıyorum,mesaim gece 01 00 de sona erecek. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Kasım 18, 2015, 21:26:07 »
Yasin kardeşim uzun mesaisi olan bir mesleğim var,şu saatte hala çalışıyorum,mesaim gece 01 00 de sona erecek. :D
Aman tanrım didim :argh: Neden senede 4 bin km yaptığın belli oldu şimdi :D
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 18, 2015, 21:40:55 »

Yücel abi, auris ile honda yı kıyaslayınca honda iyi gelebilir fakat, bence insignia  ile honda kıylamak insignia ya hakaret olur. Yakıtı sorun etmedikten sonra bence kesinlikle insignia....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 18, 2015, 22:16:36 »
Abi param olsada ben alsam diyorum. Arabanın duruşu yetiyor abi. Birde kasa yeni makjaj gördü mevcut kasanın Kronik arızalardan arınmış durum da. Bence fiyat gerçekten  makul ötesi.

Özelliklere gelince eşşekten inip ata binmiş hissi vereceğine eminim.

Insignia Edition Elegance modeli, anahtarsız giriş ve çalıştırma, LED gündüz farları gibi üst düzey donanım özellikleri ile birlikte sunuluyor.

Edition Elegance modeli, ihtiyacınız olan konfor ve tasarım özelliklerinin tamamını size sunuyor. 18" jant ve LED gündüz farlarına sahip aracınıza yaklaştığınızda kapılar otomatik açılacak ve anahtarınıza ihtiyaç duymadan aracınızı çalıştırma konforuna sahip olacaksınız. IntelliLink Touch R700 bilgi ve eğlence sistemi, ön-arka park sensörleri ve 4 yönlü bel desteği ayarına sahip koltuk sistemi, karartılmış arka camlar, arka cam perdeleri ile yolculuğunuz boyunca konfor yanınızda olacak.

Edition Elegance modeli için motor seçenekleri:

1.4 lt. TURBO ECOTEC® 140 HP Start & Stop – 6 İleri Manuel1.4 lt. LPG TURBO ECOTEC® 140 HP Start & Stop – 6 İleri Manuel1.6 lt. TURBO ECOTEC® 170 HP – 6 İleri Active Select (Otomatik)1.6 lt. CDTI ECOTEC® 136 HP ecoFLEX Start & Stop – 6 İleri Manuel1.6 lt. CDTI ECOTEC® 136 HP – 6 İleri Active Select (Otomatik)

Edition Elegance modelinde standart olarak şu donanımlar sunuluyor:

Yol Tutuş Özellikleri:

ABSDinamik Çekiş Kontrolü (TCPlus)Düz Hat Denge Kontrolü (SLSC)ESPPlusFren Destek Sistemi (BA)Hıza ve sürüşe duyarlı elektro hidrolik direksiyonVirajda Denge Kontrolü (CSC)Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) (sadece manuel şanzıman ile)

Güvenlik Özellikleri:

2 yönlü koltuk kafalıklarıAktif ve çift gergili ön emniyet kemerleriArka koltuklarda ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme düzeneğiEmniyet kemeri uyarı sistemi (ön)Ön ve arka perde hava yastıklarıÖn yolcu hava yastığı devre dışı bırakma özelliğiSürücü ve ön yolcu, ön ve yan hava yastıkları

Sürücüye Destek Özellikler:

Hız Sabitleyici (Cruise Control)Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynasıLED arka farlarLED Gündüz FarlarıOtomatik lastik basınç kontrol sistemiOtomatik Yanan Farlar (Tünel algılama özelliği)Park Sensörü (ön ve arka)Vites Değiştirme GöstergesiYağmur SensörüYol Bilgisayarı

Dış ve İç Tasarım:

18" hafif alaşımlı jantlarElektrikli katlanır yan aynalarElektrikli, ısıtmalı ve gövde rengi yan aynalarEntegre bagaj spoyleriGümüş renginde tavan raylarıÖn sis farları

Konfor Özellikleri:

12V güç çıkışı ve saklama bölmesi (ön)2 yönlü ayarlanabilir ön yolcu koltuğu4 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu4 yönlü elektrikli ayarlanabilir bel desteği (sürücü)60/40 katlanabilir arka koltuklarAnahtarsız Giriş ve Anahtarsız Çalıştırma Sistemi (Open & Start)Arka orta koltuk kafalığıDeri kaplı direksiyon simidiElektrikli ön ve arka camlarElektronik İklim Kontrollü Klima (Çift Bölgeli)Elektronik Park FreniÖn koltuk sırtlarında ceplerÖn ve arka kol dayama desteğiÖn ve arka okuma lambalarıSürücü tarafı saklama bölmesiUzaktan kumandalı merkezi kilitYükseklik ve derinlik ayarlı direksiyonKaratılmış arka camlarArka cam perdeleri

Multimedya ve Arayüz Sistemleri:

4.2" (10.7 cm) Renkli Sürücü Bilgi Ekranı (sürücü tarafı)7 hoparlörBluetooth ile kablosuz müzik dinleme özelliğiDireksiyondan kumanda tuşlarıR700 Color Bilgi ve Eğlence Sistemi (8’’ dokunmatik renkli ekranlı)
USB, AUX ve Bluetooth Bağlantısı
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Kasım 18, 2015, 22:16:48 »

bayiye kadar zahmet etmeyin madem yoğunsunu...  buyrun link :)

http://insigniaile24saat.com/02_page.php

kendimi opel çalışanı gibi hissettim bi an :lol:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 18, 2015, 22:21:08 »
1-Civic almayın yeni kasa çıkacak. Yazık olur. Ve civic ile insignia yı kıyaslamamak lazım. Sınıf farklı bir kere.
2- 24 saat testinde sadece 1.6 CDTİ AT var. Ama donanım ve karıştırma nasıl olduğunu görmek açısından alın test edin derim.
3- Yine kişisel bir tavsiye... Eğer yılda 4000 km yapıyorsanız bence Mercedes alın ve keyfini çıkarın. Sizin için en doğru seçim bu olacaktır.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 18, 2015, 22:22:27 »
Mehmet kardeşim çok teşekkürler bayi bile bu kadar detaylı anlatmadı, :lol: Ama sende opelciydin değilmi ;)Kardeşim çok teşekkürler ilgine.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Kasım 18, 2015, 22:23:44 »
1-Civic almayın yeni kasa çıkacak. Yazık olur. Ve civic ile insignia yı kıyaslamamak lazım. Sınıf farklı bir kere.
2- 24 saat testinde sadece 1.6 CDTİ AT var. Ama donanım ve karıştırma nasıl olduğunu görmek açısından alın test edin derim.
3- Yine kişisel bir tavsiye... Eğer yılda 4000 km yapıyorsanız bence Mercedes alın ve keyfini çıkarın. Sizin için en doğru seçim bu olacaktır.

Mercedes düşünürseniz benim araç da satılık :islik:

randevuyu iptal edin :rofl:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Kasım 18, 2015, 22:24:12 »
bayiye kadar zahmet etmeyin madem yoğunsunu...  buyrun link :)

http://insigniaile24saat.com/02_page.php

kendimi opel çalışanı gibi hissettim bi an :lol:
Fehmi Şahin (22771 Fehmi kardeşim opel çalışanları senin eline su dökemez ,teşekkürler :)

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2015, 22:26:02
Mercedes düşünürseniz benim araç da satılık :islik:

randevuyu iptal edin :rofl:
HAHAHA çok teşekkürler,bizde mercedese  binecek .... yok   :lol:

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2015, 22:28:27
Mustafa POLAT (23167) Aynen mustafa bey yeni kasası çıkıyormuş civicin,2017 gibi türkiyeye gelir dedi forumdan arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '13
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 18, 2015, 22:44:22 »
1.6 dizel otomatik cosmo ve bolca opsiyonlu versiyonunu 24 saat test etme şansım oldu. Bence 80 bin liraya alınacak güzel bir tercih olur. Yol tutuşu, konfor, gösterişi çok güzel diyebilirim. Benim sürdüğüm araç 19 inçlik jantlarına raģmen Avensis'ten daha yumuşaktı.  Olumsuz yanları ,Yakıtı şehir içi 9-11 litre arası olacaktır. 2.Eli biraz yavaştır. Kasa olarak yüzü eskidi.  Bence alınır. Dıger bir seçenek olarak 1.4 tsi trendline manuel Passat bakabilirizsiniz. Tabi araç bulabilirseniz bayilerde.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Kasım 18, 2015, 23:24:36 »
1.4 Turbonun yakıtı fazla olur ama !! Araç fabrika çıkışlı LPG li satışı mevcut :islik:
Bence alınabilecek en en en iyi araç, insignia ya geçince konfor ve üst klasmanın keyfini yaşarsınız :)
Flex ride şasi kesinlikle tercih edilmesi gereken bir şey. Deneyin, farkı görürsünüz :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara