0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 dizel otomatik cosmo ve bolca opsiyonlu versiyonunu 24 saat test etme şansım oldu. Bence 80 bin liraya alınacak güzel bir tercih olur. Yol tutuşu, konfor, gösterişi çok güzel diyebilirim. Benim sürdüğüm araç 19 inçlik jantlarına raģmen Avensis'ten daha yumuşaktı. Olumsuz yanları ,Yakıtı şehir içi 9-11 litre arası olacaktır. 2.Eli biraz yavaştır. Kasa olarak yüzü eskidi. Bence alınır. Dıger bir seçenek olarak 1.4 tsi trendline manuel Passat bakabilirizsiniz. Tabi araç bulabilirseniz bayilerde.
bahadır ersoy (8305) Bahadır bey,bugün sabah aracı test ettim,bir üst segmen olmasından dolayı,araç bana biraz büyük geldi, ama güzeldi çocuklar buraya gelmişken doğuş oto yada gidelim dediler passat show room da bile yok insignia yakışıklı araba ,ama göstergeleri pek hoşuma gitmedi
çalıştığım şirkette sürekli kullandığımız renault fluence 2012 1.5 edc dci elegance model aracımızı 116.362 km de emekliye ayırdık , yerine Ankara da ki müdürün işten çıkması sonucunda boşta kalan opel insignia 2013 2.0 130 bg 300 nm tork değerlerine sahip araca geçtik, şimdi bir sorum olacak, radyo kapalı aracı stop edip çalıştırdığım da radyo aktif oluyor bunu çözemedim anlayan var mı bunun dilinden