0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sorunun düzelmesine sevindim hadi geçmiş olsun bakalım
Bugün bir özel serviste arıza cihazı varmış oraya gittim sorun hata kodu yokUstanın biri sadece sabah yapıyorsa normal otomatik jikle devreye giriyor dedi burası çok soğuk sabahları saat 6.20 gibi 2000 devirde çalışması ve iyice ısınana kadar düşmemesi normal mi ya Otomatik jikle bu kasalarda çoğunda çalışmıyor bozuk seninki çalışıyor sevinmen lazım dedi şaşırdım
İnşallah normaldir. Araba çok bağırıyor ilk defa jikle nin bu kdar çıktığı bir araba ya şahit oluyorum. Gün için çalıştırmalarda 1200 civarı falan oluyor mu çok kısa sonra düşüyor motor tam soğumadan Birde sabahları 1000 devire düşmesi hararet ortayı bulana kadar devam ediyor mu
İşte 2000 lere çıkıyor ısınınca düşüyor ama geç düşüyor aşırı soğuklardan mı acaba. Alttan kaçıncı çizgide 900 düşüyor sizin arabalar Hiç dikkat ettiniz mi
Evet anladım teşekkürler Bizim otomatik jikle ler çalışıyor o zaman İlk çalıştırmada gaz yemeyip boğularak çalışıp sonra 1700 lere çıkma problemini de dl çözersem tam olur Yakıtı değiştirdim lpg ayarı yaptırdım buji Biji kablosu değiştirdim sadece benzin pompası kaldı hava filtresi çok doluysa yapar mı bu boğulmayi hava filtresi çok olmadı değiştireli 12000 km falan olmuştur değiştireli ama yan sanayi filtre 15 tl liklerden