0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın Murat ve Mehmet Arkadaşlar, Sanırım ikinizin de lpg si Lovato OBD... Sizde de tüpe ilk geçişte hafif bir sarsıntı var mıdır? Bende var. bu neden olabilir? Lpg ciye gitmişken onu da düzelttireyim. Sanırım normal görüyorlar...
Murat bey selamBu LPG kablo win10 da çalışıyormu acaba ??LPG ye falan dönmüyorum başka amaçla kullanmak için soruyorum sadece.Yalova'dan SelamlarPardon yazıyormuş görmedim win10 desteklemiyor (
Bizde istemeye istemeye mecburen bulaştık, usta vardı da biz mi gitmedik hesabı oldu. Nasipse herkes yardımcı olur, sadece ben mehmet akın değil bir çok arkadaşımız kablosu ile kendi ayarlıyor. Ve de şimdilik çok memnunuz en azından kendi emeğimiz Sizin lpg ye geçiş devriniz kaç ayarlı? Dikkat ettiniz mi hangi devirde geçiyor lpg ye? Sarsıntı hissettiğinize göre baya alt devirlerde muhtemelen. http://www.lpgkablo.comBu siteden araştırabilirsiniz ama kablo yeterli değil laptopta lazım
Evet Murat Bey, Mehmet bey ve diğer ilgili arkadaşlar. Sonunda bir depo lpg yi yoğun olmayan şehir içinde bitirebildim.Kit: LovatoAlınan lpg: Shell, 41 ltKat edilen mesafe: 499 kmGüzergah: Yoğun olmayan şehir içi. Daha çok 5 ışıklı çevre yolu kullanıldı. (yoğun şehir içi %10 sayılır)Benzine geçme: Erkene alınmış.. 20 derece ve 5 msn..Bilgisayardaki tüketim oranı: 7,5 lt gösteriyor (sıfırlamıştım)Arkadaşlar değerler bu. Öncelikle bu tüketime Yorumunuz ne olur? Bugün 1000 km kontrolü için lpgciye gitti. Adam bir ilgilendi. ne dediysem hemen yapıyorum abi, dedi. -İlk geçişte hafif sarsıntı var-Tamam, ayarladımBiraz daha performans..- Onu da hallediyorum hemenBir defa vsc arızası..-Bakıyorum kayıtta bir arıza görülmüyor. Temiz. Bir daha olursa bekleriz...!*!!- Abi sitersen 65 derece sıcaklıkta direk lpg ile çalışsın. Dha az benzin harcamış olursun.-Çalışsın bakayım ( O gazla demiş bulundum)-E ben gidem o zaman. -Çay içseydiniz... -Yok birader, sağ ol!Kullandım, evet biraz daha seri. Vuruntuya tam karar veremedim. Sanki yok gibi ama gönlüm var gibi demekten yana... Birkaç denemeden sonra karar vericem O değil de sanırım kablo da gelmiş, Evde bulamamış kargo beni. Yarın onu da alıcam. Şimdi Lovato lpg ayarlarını baştan anlatan bir yer var mı Arkadaşlar sizin yazılarınızın toplu olduğu? Giriş ekranında nelerle karşılaşıyoruz, neresi nedir? Ne çin ne ayar yapılır. Yoksa Murat Hocam bir yeni konu başlatıp ordan yazsanız ve biz soruları oradan sorsak... Gibi...Teşekkürler...
Ali hocam bizli bizsiz eğer bağlantı kurarsan ilk yapacağınız şey KAYDET SAVE olsun. Mevcut ayarlarınızı mutlaka kayıt edin laptopa. Gerisi kolay
Vayy bizsiz bağlantı demek. Burada ifşa ediyorum seni. Ben bağlantı kurup seni aradığımda isim var sonra bakarız dediğin günleri de gördük. Hep garezin bana ya hayırlısı. Neyse sakinim[emoji6]
Akşam gece demeden Lpg ayarı için yardımlarını esirgemeyen Murat KÖSE abime Teşekkürleri kendime borç bilirim [emoji5] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahtan kork mübarek adam Sen aramadın ben aradım seni hep ne ettin ne yaptın diye
Murat, Mehmet, Talat ve diğer okuyan arkadaşlarım umarım becerebilirim. Şimdi cd den programı kurup araca bağlanmaya çalışacağım. Şu ekran görüntüsüne bir alışayım ama sanırım telefonlu yardıma ihtiyacım olacak... Bir de kablo ve o kadar uzun mu.. Yolda test ederken araca bağlı ve bilgisayar içeride mi olacak.. Ona da bakıcamartık... Hanginiz bana 10 dk ayırır? Özel msg cep tel gönderirseniz ben ararım. Teşekkürlermi şimdiden sunarım. Mesaj Birleştirildi: Nisan 13, 2016, 18:24:04Evet CD taktık. Hang,s,n, kuracağız? easyfast 1.8.1 ve 1.7.4 smart var zipli